Mennyi pénze lesz?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,7 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 14,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 23,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,7 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!Megtakarítás Kalkulátor

Utolsó frissítés: 2017-03-28

megtakarítás kalkulátor A megtakarítás kalkulátorMegtakarítás kalkulátor 2017Lakás előtakarékosság kalkulátorNyugdíj előtakarékosság kalkulátorGyermek megtakarítás kalkulátorÖnkéntes és magán nyugdíj pénztár kalkulátorMegtakarítással kombinált jelzáloghitel kalkulátorMikor érdemes elkezdeni a megtakarítást?Mitől függ a megtakarításon elérhető hozam?Mekkora összeget rakjak félre havonta?

A megtakarítás kalkulátor

mindent számolhat!

A megtakarítás kalkulátor segítségével számolhat nyugdíj célú, lakás célú, vagy gyermekeknek szánt megtakarítást, de használhatja általános előtakarékosság megtervezésére is.

Az oldal jobb oldalán található megtakarítás kalkulátor segítségével kiszámíthatja a befektetésein elért hozamokat a megtakarítási évek és a befektetendő összeg függvényében. A kalkulátor használata díjmentes és a számolás után szintén díjmentesen kérheti ajánlatunkat is az adott előtakarékossági formához kapcsolódó legkedvezőbb szerződés kiválasztásra.

A rendszer elsősorban a megfelelő havi / egyszeri díj kiválasztásához hivatott támpontot nyújtani a pontos és ajánlott összegek minden esetben részletes személyes elemzés során kerülnek megállapításra.

A megtakarítás kalkulátor továbbá nem alkalmas a piacon elérhető megtakarítási formák teljeskörű összehasonlítására, ezekről bővebben a megtakarítások összehasonlítása menüpontban olvashat, illetve ezzel kapcsolatban szakértelmükkel kollégáink is bármikor a rendelkezésére állnak.

Megtakarítás KALKULÁTOR 2017

A megtakarítás kalkulátor egyaránt segítségére lehet az egyösszegű vagy a folyamatos díjas megtakarítások hozamának kiszámításakor is. A tervezett megtakarítási idő és a havonta erre szánt összeg megadása után a rendszer kiszámolja Önnek az évek alatt felgyülemlett tőkét. A számítás fordítva is működik, azaz egy adott jövőbeni időpontban elérni kívánt pénzösszeghez is számolható szükséges havi megtakarítás.

Lakás előtakarékosság kalkulátor

A lakás előtakarékosság kalkulátor legfeljebb 8 éves időtávra a lakáskassza kondícióival és állami támogatásával számol, ezt meghaladó futamidőre pedig a unit-linked megtakarítások paramétereit veszi alapul. A díjszámoló közelítő eredményeket közöl átlag hozamokkal és költségekkel számolva, amely számítás így nem minősül konkrét ajánlattételnek, kizárólag a tájékozódást szolgálja.

nyugdíj előtakarékosság kalkulátor

megtakarítás kalkulátor

Nyugdíj előtakarékosság kalkulátorunk segítségével Ön kiszámolhatja, hogy mekkora öregségi nyugdíjra lesz jogosult, ha a tisztán állami vagy ha a magánnyugdíjpénztári tagságot választotta!

A számológép ezen kívül azt a havonta szükséges összeget is kijelzi, amelyet annak érdekében kell megtakarítania, hogy az időskori nyugdíja legalább a mostani átlagfizetésre reálértékével megegyezzen!

A nyugdíj kalkulátor a jelenleg hatályos nyugdíjszámítási módszerekkel számol, ezért azt azt a feltételezést veszik alapul, hogy Ön ebben az évben megy nyugdíjba. A jövőbeni számításokról ugyanis jelenleg még nincsenek megbízható információk, egyetlen dolog biztos csak, hogy a várható nyugdíj összegek egyre kevesebb lesznek.

gyermek megtakarítás kalkulátor

Gyermekeknek szánt megtakarítás kalkulátorunkat azon szülőknek ajánljuk akik a lehető legjobb jövőt szeretnék garantálni gyermekeiknek. A számológép használatával a tervezett megtakarítási idő és a havi díj megadása után megjelenik az évek alatt felhalmozódó hozamok és tőke összege, amelyet teljes egészében gyermekeinkre fordíthatunk. A biztosítási védelem díját és az esetleges extrákat a kalkulátor nem tartalmazza, ezért bővebb tájékoztatásért kérje díjmentes ajánlatunkat! 

önkéntes- és magánnyugdíjpénztár kalkulátor

Azok akik a magánnyugdíjpénztári rendszer tagjai maradtak, illetve azok akik az önkétes nyugdíjpénztárakat választják a nyugdíj előtakarékosságuk eszközeként, szintén kiszámolhatják az évek alatt felgyülemlett hozamot. A teljességhez azonban hozzátartozik, hogy önmagában egyik megtakarítási forma sem alkalmas egy tisztességes összegű öregségi nyugdíj előteremtésére így célszerűbb az ezekbe fizetett összeget egy magasabb hozamtermelő képességű megtakarításba csoportosítani, például egy unit-linked alapú előtakarékosságba.

BEFEKTETÉSSEL KOMBINÁLT HITEL kalkulátor

Kombinált hitel formájában bármelyik jelzálogfajtát igényelheti, a lényeg ugyanis a mellé csatolt megtakarítási szerződésen van, amellyel a hitel kombinálva van. Kombinált hitelkalkulátorunk látszat-kombi jelzáloghitelt képes számolni, hiszen ez az a konstrukció amely minden banknál elérhető. Ahitelösszeg és a futamidő megadása után a hitel számoló kiírja a várható THM-et és törlesztőt, valamint a megtakarítás minimális havi díját, amelynél a kombinált konstrukció már előnyösebb lehet az annuitásos hitelnél. Ennél természetesen magasabb összegű befektetés is indítható, azonban a bevállalható havi díjnak hosszú távon tarthatónak kell lennie, hogy ne veszélyeztesse a hitel törlesztő fizetését. Akevesebb tehát ebben az esetben több. Kérje szakértőink segítségét a megfelelő havi díj és portfólió kiválasztásához! 

mikor érdemes elkezdeni a megtakarítást?

Természetesen a lehető leghamarabb, hiszen minél később kezd bele a takarékosságba annál nagyobb lesz az ugyanakkora összeg eléréshez tartozó havi díj, vagy változatlan havonta befektetendő pénzből annál kevesebb gyűlik össze az évek során.

Akamatos kamatnak ráadásul megvan az az előnye, hogy nem líneárisan hanem exponenciálisan növeli a hozamot, így egy havi 25.000 Ft-os megtakarítás esetén például a 20. évben nem a 10. év összegének duplája lesz a számlánkon hanem a négyszerese!

A megtakarítás kalkulátor azt is kijelzi, hogy Ön mennyit bukik rajta, ha csak évekkel később kezdi el a megtakarítást

mitől függ az elérhető hozam?

megtakarítás kalkulátorA megtakarítások közül a lakástakarékpénztár dolgozik fix kamattal és állami támogatással, ezáltal pedig garantált hozammal, a többi termék esetében a befektetési portfólió és az időtáv határozza meg az elérhető hozamot.

Az önkéntes nyugdíjpénztár kötött portfóliói engedik a legkevesebb szabadáságot így a legkisebb hasznot is feltehetően ez a szerződés fogja nekünk hozni. Minden esetben érdemes az adott biztosító / bank / pénztár honlapján tájékozódni a befektetést alkotó elemek múltbeli hozamairól és a kockáztattűrő képességünk tükrében meghozni a megfelelő döntést.

Ha azonban biztosra szeretnénk menni és a legmagasabb profit elérésére törekszünk érdemes a portfóliót folyamatosan kezelni és az aktuális gazdasági helyzetnek megfelelően finomhangolni, amelyet munkatársaink díjmentesen elvégeznek Önnek! 

mekkora összeget rakjak félre havonta?

A havi megtakarítás összegét elsősorban a szerződő anyagi terhelhetősége szabja meg. Fontos, hogy inkább kevesebbet rakjunk félre havonta de az az összeg hosszútávon tartható legyen, illetve lehetőség szerint a biztosítási védelem díját is kalkuláljuk bele! Általánosságban ügyfeleinknek a nettó fizetés 10-15%-át javasoljuk megtakarítási célra, azonban ettől természetesen bármelyik irányba el lehet térni. Kiindulási pontnak használhatja a megtakarítási kalkulátor-t, de az optimális összeg maghatározásában munkatársaink is díjmentesen a segítségére vannak!

Segítünk Önnek megtervezni azt a komplex megtakarítási programot, amely garantáltan elvezeti a céljaihoz. Díjmentesen és függetlenül dogozunk, ez a szolgáltatás Önnek csak 1 rövid űrlapjába kerül. 1 munkanapon belül jelentkezünk!

Személy
 

 

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kapcsolódó bejegyzések:

Befektetés állami támogatással

Utolsó módosítás: 2012.08.15.

Az állam a megtakarítási hajlandóságot, támogatás folyósításával is honorálja.


Hozzászólás (0)

Szabad felhasználású előtakarékosság

Utolsó módosítás: 2012.08.07.

Sokféle megtakarítási megoldással találkozunk a pénzügyi piacon, de ha jobban megnézzük őket, bizonyos korlátok közé szorulhatunk. Pontos elképzeléseink megvalósítására ugyan alkalmasak ezek a termékek, de ha még egyelőre konkrét cél nélküli tartalék képző módszert keresünk, amit későbbi döntésünk alapján, szabadon felhasználhatunk, érdemesebb körültekintően választanunk.


Hozzászólás (0)

Milyen adókedvezmény jár a megtakarításokra?

Utolsó módosítás: 2012.08.07.

Van, aki állami kontrollnak hívja, van, aki állami támogatásnak. Azt, amit az állam ad, arra bármikor rá is teheti a kezét – vetik fel a kétkedők. Akár hogy is nézzük, bizonyos állami támogatások, és adókedvezmények, de esetenként adómentesség is jár néhány megtakarítási forma után.


Hozzászólás (0)

Mi az a unit-linked eseti számla?

Utolsó módosítás: 2012.08.06.

Minden unit-linked megtakarítás keretén belül lehetőségünk van, a rendszeres megtakarításon felül úgynevezett eseti számlát nyitni. Az eseti számlán tetszőleges összeg elhelyezhető, de ennek mimuma biztosítónként eltérő. Eseti számla nyitása csak opció, ennek igénybe vétele nem kötelező.


Hozzászólás (0)

Hogyan működik a unit-linked megtakarítás visszavásárlása?

Utolsó módosítás: 2012.08.05.

A befektetéses biztosítás funkciója első sorban megtakarítás felhalmozása, és nem véletlenül minimum 10 éves intervallumra érvényes. Éppen ezért, írásunk is inkább információ szerzésre szolgál, mint sem arra, hogy bárkit is a megtakarítása visszavásárlására buzdítsunk. Egy megtakarítás fizetése nem hobbi, hanem sokkal inkább hivatás.


Hozzászólás (0)

Milyen megtakarítások léteznek Magyarországon?

Utolsó módosítás: 2012.07.31.

Míg Nyugat-Európában már régóta kialakult szokás egy-egy megtakarítás időben való elindítása, addig hazánkban az öngondoskodásra való hajlam még igen csak gyerek cipőben jár.

Mondhatjuk, könnyű nyugati szomszédainknak, azonban pénzügyi tudatossággal, és némi előrelátással mi is beléphetünk a megtakarítók amúgy népes táborába.


Hozzászólás (0)

Amit, az államilag támogatott előtakarékossági formákról tudni kell

Utolsó módosítás: 2012.07.19.

Tényleg érdemes élnünk az állam által nyújtott adókedvezményekkel, vagy inkább keressük meg az állami kontrolltól független megtakarítási lehetőségeket?

Írásunkról erre is választ kap.


Hozzászólás (0)

Megtakarítással egybekötött életbiztosítás

Utolsó módosítás: 2012.07.18.

Hosszú távú megtakarítási forma, mely családjának baleset- és életbiztosítási védelmet nyújt.

Tudjon meg róla többet Ön is!


Hozzászólás (0)

Kinek éri meg a hosszú távú megtakarítás?

Utolsó módosítás: 2012.07.17.

Hosszú távú megtakarításra gyakorlatilag mindenkinek szüksége van. Sokszor fordulnak hozzánk, azzal a panasszal, hogy ők bizony nem tudnak megtakarítani, mert egyszerűen nincs miből. Mi meg feltesszük magunknak a kérdést: valóban nincsen miből? Bizonyos embereket meg lehet győzni arról, hogy még ma kezdjenek el takarékoskodni?


Hozzászólás (0)

Hogyan köthetek online megtakarítást?

Utolsó módosítás: 2012.07.17.

Azt már régóta tudjuk, hogy minden csak akarat kérdése, de az internet korában, bizony a választást már a kényelmünk is dominálja. Egyeseknek előny, van, aki viszont hátránynak értékeli, hogy lassan egyáltalán nem kell kimozdulnunk otthonunkról, legyen szó bevásárlásról, vagy szolgáltatás igénybevételéről. Nincs ez másként az pénzügyi piac termékeit illetően sem.


Hozzászólás (0)