Mennyi pénze lesz?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,7 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 14,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 23,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,7 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!Megtakarítás Kalkulátor

Utolsó frissítés: 2017-03-28

megtakarítás kalkulátor A megtakarítás kalkulátorMegtakarítás kalkulátor 2017Lakás előtakarékosság kalkulátorNyugdíj előtakarékosság kalkulátorGyermek megtakarítás kalkulátorÖnkéntes és magán nyugdíj pénztár kalkulátorMegtakarítással kombinált jelzáloghitel kalkulátorMikor érdemes elkezdeni a megtakarítást?Mitől függ a megtakarításon elérhető hozam?Mekkora összeget rakjak félre havonta?

A megtakarítás kalkulátor

mindent számolhat!

A megtakarítás kalkulátor segítségével számolhat nyugdíj célú, lakás célú, vagy gyermekeknek szánt megtakarítást, de használhatja általános előtakarékosság megtervezésére is.

Az oldal jobb oldalán található megtakarítás kalkulátor segítségével kiszámíthatja a befektetésein elért hozamokat a megtakarítási évek és a befektetendő összeg függvényében. A kalkulátor használata díjmentes és a számolás után szintén díjmentesen kérheti ajánlatunkat is az adott előtakarékossági formához kapcsolódó legkedvezőbb szerződés kiválasztásra.

A rendszer elsősorban a megfelelő havi / egyszeri díj kiválasztásához hivatott támpontot nyújtani a pontos és ajánlott összegek minden esetben részletes személyes elemzés során kerülnek megállapításra.

A megtakarítás kalkulátor továbbá nem alkalmas a piacon elérhető megtakarítási formák teljeskörű összehasonlítására, ezekről bővebben a megtakarítások összehasonlítása menüpontban olvashat, illetve ezzel kapcsolatban szakértelmükkel kollégáink is bármikor a rendelkezésére állnak.

Megtakarítás KALKULÁTOR 2017

A megtakarítás kalkulátor egyaránt segítségére lehet az egyösszegű vagy a folyamatos díjas megtakarítások hozamának kiszámításakor is. A tervezett megtakarítási idő és a havonta erre szánt összeg megadása után a rendszer kiszámolja Önnek az évek alatt felgyülemlett tőkét. A számítás fordítva is működik, azaz egy adott jövőbeni időpontban elérni kívánt pénzösszeghez is számolható szükséges havi megtakarítás.

Lakás előtakarékosság kalkulátor

A lakás előtakarékosság kalkulátor legfeljebb 8 éves időtávra a lakáskassza kondícióival és állami támogatásával számol, ezt meghaladó futamidőre pedig a unit-linked megtakarítások paramétereit veszi alapul. A díjszámoló közelítő eredményeket közöl átlag hozamokkal és költségekkel számolva, amely számítás így nem minősül konkrét ajánlattételnek, kizárólag a tájékozódást szolgálja.

nyugdíj előtakarékosság kalkulátor

megtakarítás kalkulátor

Nyugdíj előtakarékosság kalkulátorunk segítségével Ön kiszámolhatja, hogy mekkora öregségi nyugdíjra lesz jogosult, ha a tisztán állami vagy ha a magánnyugdíjpénztári tagságot választotta!

A számológép ezen kívül azt a havonta szükséges összeget is kijelzi, amelyet annak érdekében kell megtakarítania, hogy az időskori nyugdíja legalább a mostani átlagfizetésre reálértékével megegyezzen!

A nyugdíj kalkulátor a jelenleg hatályos nyugdíjszámítási módszerekkel számol, ezért azt azt a feltételezést veszik alapul, hogy Ön ebben az évben megy nyugdíjba. A jövőbeni számításokról ugyanis jelenleg még nincsenek megbízható információk, egyetlen dolog biztos csak, hogy a várható nyugdíj összegek egyre kevesebb lesznek.

gyermek megtakarítás kalkulátor

Gyermekeknek szánt megtakarítás kalkulátorunkat azon szülőknek ajánljuk akik a lehető legjobb jövőt szeretnék garantálni gyermekeiknek. A számológép használatával a tervezett megtakarítási idő és a havi díj megadása után megjelenik az évek alatt felhalmozódó hozamok és tőke összege, amelyet teljes egészében gyermekeinkre fordíthatunk. A biztosítási védelem díját és az esetleges extrákat a kalkulátor nem tartalmazza, ezért bővebb tájékoztatásért kérje díjmentes ajánlatunkat! 

önkéntes- és magánnyugdíjpénztár kalkulátor

Azok akik a magánnyugdíjpénztári rendszer tagjai maradtak, illetve azok akik az önkétes nyugdíjpénztárakat választják a nyugdíj előtakarékosságuk eszközeként, szintén kiszámolhatják az évek alatt felgyülemlett hozamot. A teljességhez azonban hozzátartozik, hogy önmagában egyik megtakarítási forma sem alkalmas egy tisztességes összegű öregségi nyugdíj előteremtésére így célszerűbb az ezekbe fizetett összeget egy magasabb hozamtermelő képességű megtakarításba csoportosítani, például egy unit-linked alapú előtakarékosságba.

BEFEKTETÉSSEL KOMBINÁLT HITEL kalkulátor

Kombinált hitel formájában bármelyik jelzálogfajtát igényelheti, a lényeg ugyanis a mellé csatolt megtakarítási szerződésen van, amellyel a hitel kombinálva van. Kombinált hitelkalkulátorunk látszat-kombi jelzáloghitelt képes számolni, hiszen ez az a konstrukció amely minden banknál elérhető. Ahitelösszeg és a futamidő megadása után a hitel számoló kiírja a várható THM-et és törlesztőt, valamint a megtakarítás minimális havi díját, amelynél a kombinált konstrukció már előnyösebb lehet az annuitásos hitelnél. Ennél természetesen magasabb összegű befektetés is indítható, azonban a bevállalható havi díjnak hosszú távon tarthatónak kell lennie, hogy ne veszélyeztesse a hitel törlesztő fizetését. Akevesebb tehát ebben az esetben több. Kérje szakértőink segítségét a megfelelő havi díj és portfólió kiválasztásához! 

mikor érdemes elkezdeni a megtakarítást?

Természetesen a lehető leghamarabb, hiszen minél később kezd bele a takarékosságba annál nagyobb lesz az ugyanakkora összeg eléréshez tartozó havi díj, vagy változatlan havonta befektetendő pénzből annál kevesebb gyűlik össze az évek során.

Akamatos kamatnak ráadásul megvan az az előnye, hogy nem líneárisan hanem exponenciálisan növeli a hozamot, így egy havi 25.000 Ft-os megtakarítás esetén például a 20. évben nem a 10. év összegének duplája lesz a számlánkon hanem a négyszerese!

A megtakarítás kalkulátor azt is kijelzi, hogy Ön mennyit bukik rajta, ha csak évekkel később kezdi el a megtakarítást

mitől függ az elérhető hozam?

megtakarítás kalkulátorA megtakarítások közül a lakástakarékpénztár dolgozik fix kamattal és állami támogatással, ezáltal pedig garantált hozammal, a többi termék esetében a befektetési portfólió és az időtáv határozza meg az elérhető hozamot.

Az önkéntes nyugdíjpénztár kötött portfóliói engedik a legkevesebb szabadáságot így a legkisebb hasznot is feltehetően ez a szerződés fogja nekünk hozni. Minden esetben érdemes az adott biztosító / bank / pénztár honlapján tájékozódni a befektetést alkotó elemek múltbeli hozamairól és a kockáztattűrő képességünk tükrében meghozni a megfelelő döntést.

Ha azonban biztosra szeretnénk menni és a legmagasabb profit elérésére törekszünk érdemes a portfóliót folyamatosan kezelni és az aktuális gazdasági helyzetnek megfelelően finomhangolni, amelyet munkatársaink díjmentesen elvégeznek Önnek! 

mekkora összeget rakjak félre havonta?

A havi megtakarítás összegét elsősorban a szerződő anyagi terhelhetősége szabja meg. Fontos, hogy inkább kevesebbet rakjunk félre havonta de az az összeg hosszútávon tartható legyen, illetve lehetőség szerint a biztosítási védelem díját is kalkuláljuk bele! Általánosságban ügyfeleinknek a nettó fizetés 10-15%-át javasoljuk megtakarítási célra, azonban ettől természetesen bármelyik irányba el lehet térni. Kiindulási pontnak használhatja a megtakarítási kalkulátor-t, de az optimális összeg maghatározásában munkatársaink is díjmentesen a segítségére vannak!

Segítünk Önnek megtervezni azt a komplex megtakarítási programot, amely garantáltan elvezeti a céljaihoz. Díjmentesen és függetlenül dogozunk, ez a szolgáltatás Önnek csak 1 rövid űrlapjába kerül. 1 munkanapon belül jelentkezünk!

Személy
 

 

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kapcsolódó bejegyzések:

Unit linked TKM

Utolsó módosítás: 2014.08.28.

Amikor egy megtakarítást választunk, akkor mindig megnézzük ezt a bizonyos TKM mutatót. De vajon tudjuk-e, hogy mit is jelent? Tudjuk-e helyesen értelmezni, vagy csak úgy gondoljuk, hogy biztos minél kisebb, annál jobb? Olvassa el ezt a cikket, és helyes tudja majd értelmezni a TKM mutatót!


Hozzászólás (0)

Unit linked, megéri?

Utolsó módosítás: 2014.08.28.

Ebben a bejegyzésben egy gyakran felmerülő kérdésre igyekszünk megtalálni a választ: Unit linked megéri? Sokan mondanak sokfélét, de mi most megpróbáljuk objektív szempontok szerint megvizsgálni ezt a kérdést. Részletesebb információért olvassa el a cikket!


Hozzászólás (0)

Havi 10.000 forintos megtakarítás

Utolsó módosítás: 2014.04.08.

Havi 10.000 forint nem nagy pénz. Viszont ha csak ennyit tudunk félretenni, akkor érdemes olyan lehetőségeket, és olyan megoldásokat taláni, amelyek a legjobban illenek hozzánk és a legjobban szolgálják a céljainkat. Gondolta volna, hogy havi 10.000 forintból akár 27 millió forintos nyugdíjalapot is kiépíthet?


Hozzászólás (0)

Rendszeres havi megtakarítás

Utolsó módosítás: 2014.03.27.

A 2014-es évben is az egyik legbiztosabb pont az életünkben a megtakarítsáunk. Ebben a bejegyzésben a rendszeres havi megtakarítások mellett hoztunk felvi elvi és gyakorlati szempontokat. Ha kíváncsi rá, hogy miért éri meg megtakarítani, akkor a cikk Önre vár.


Hozzászólás (0)

Melyik a legjobb megtakarítás?

Utolsó módosítás: 2014.03.20.

Miben hasonlítanak az alábbiak: megtakarítás, autó, ház, étel ? A megfejtés az, hogy mindekinek más és más megtakarítás, autó, ház, és étel a legjobb, más lesz a kedvence. Mi most utánjártunk annak, mégis hogyan tudjuk kiválasztani azt a bizonyos legjobbat.


Hozzászólás (0)

Államilag támogatott megtakarítások 2014-ben

Utolsó módosítás: 2014.03.03.

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk minden olyan pénzügyi lehetőséget, amelyet az állam valamilyen formában támogat. Legyen szó akár gyermek, akár lakás, akár nyugdíj célról. Itt megtalálja azt amit keres.


Hozzászólás (0)

Hogyan vásároljunk vissza egy befektetéses életbiztosítást?

Utolsó módosítás: 2013.12.17.

Ezt a cikket azért írtuk, mert nagyon sok embernek problémát okoz, az hogy hogyan vásároljon vissza egy életbiztosítást, és hogy mikor. Lehet, hogyha egy évet vár sokkal jobban jár? Nos, mi gyakorlati segítséget nyújtunk, ha hozzánk fordul.


Hozzászólás (0)

A 3 legolcsóbb Befektetéses Életbiztosítás

Utolsó módosítás: 2013.10.22.

Egy új szempont alapján összehasonlítottuk a Generlai CLaVis, a Metlife Metropolitan és az Uniqa Life Planet szolgáltatásait, bónuszait és azt vettük észre, hogy tényleg jóval olcsóbbak lettek, mint a korábbi konstrukciók. Ez jelenthei azt,hogy innentől fogva mégsem lesz drága a megtakarításos életbiztosítés? 


Hozzászólás (0)

Cél nélkül nem megy a megtakarítás

Utolsó módosítás: 2013.09.25.

Fontos az, hogy havi rendszerességgel anyagi tartalékot képezzünk, de el kell döntenünk azt, hogy milyen célra tesszük mindezt.


Hozzászólás (0)

Megtakarítás és befektetés kombinálva

Utolsó módosítás: 2013.09.18.

Akár nagyobb hozam érdekében érdemes megtakarításra szánt pénzünket befektetni. Rövid írásunkból kiderül az is, hogyan.


Hozzászólás (0)