Mennyi pénze lesz?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,7 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 14,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 23,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,7 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Unit-linked havi 20000

Utolsó módosítás: 2013.04.18.

Az életbiztosítások egy modern változata, a kombinált megoldásként működő, unit-linked életbiztosítás. Nevét onnan kapta, hogy az általunk befizetett pénz egy részét a biztosító, befektetési egységekre váltja, melyet idegen szóval, unit-oknak, azaz egységeknek hívunk. A befektetési egységekhez kötött életbiztosítás, így a gyakorlatban nem csak előtakarékossági lehetőséget nyújt, hanem segítségével akár, saját és családunk biztosítási védelmét is garantálhatjuk.

A unit-linked program működése

A rendszeres díjas unit-linked szerződés aláírásával mi azt vállaljuk, hogy egy bizonyos pénzösszeget, adott rendszerességgel, a biztosító felé megfizetünk. Ezt, pedig úgy kell elképzelni, hogy a befizetett pénz egy részét a biztosító, költségként levonja, míg a fennmaradó részt befekteti, valamint a kockázati díjak fedezésére fordítja.

 • Költségek

A unit-linked program hátulütője lehet, hogy költség struktúra meglehetősen bonyolultnak számít, amely a kiigazodást nehezíti. A biztosító a következő költségeket vonhatja le: vételi-eladási árrés, kezdeti költségek, adminisztrációs költség, alapváltási díj, a biztosítás kockázati díja.

 • befektetési rész

A megtakarításra fordított pénzösszeget tehát a biztosító az általunk választott, pénzügyi eszközalapokba fekteti, és befektetési egységekre váltja. A unit-linked program egyedi jellemzője, hogy a befektetés portfólióját mi magunk állíthatjuk össze, attól függően, hogy a gazdaság mely ágazatába, illetve szektorába kívánunk, mint kisbefektető beszállni. Egy-egy eszközalap, több kisbefektető pénzét gyűjti össze, így porlasztva a befektetés utáni kockázatot. A saját befektetésünk utáni kockázatot azonban már nekünk kell bevállalni. Léteznek persze hozam- és tőkegaranciával rendelkező eszközalapok, de a nagyobb hozam reményében fordulhatunk a részvény alapok felé is.

 • biztosítási rész

A unit-linked szerződést különböző kockázati elemekkel egészíthetjük ki, annak függvényében, hogy életünket, illetve testi épségünket milyen szinten szeretnénk bebiztosítani. A megtakarítási funkció mellett, tehát lehetőség van arra, hogy kiegészítő élet- baleset, és egészségbiztosítást kössünk.

Unit-linked kalkulátor

Az életbiztosítással kombinált megtakarítás kalkulátorunk segítségével Ön könnyen kiszámíthatja, hogy megtakarítása értéke milyen mértékben növekszik az évek folyamán. A kalkulátor ingyenesen kiszámolja, hogy a vállalt futamidő végén, mekkora vagyontömegre számíthat, ha a megtakarítás díját folyamatosan fizetni tudja. Mivel, a minimum 10 éves időtávon, a kamatos kamat erejével is kalkulálhat, így érdemes minél hamarabb belekezdenie a megtakarításba, ahhoz, hogy kezdeti tőkéjét akár a sokszorosára gyarapítsa.

Forduljon bizalommal további kérdéseivel munkatársaink felé; amennyiben pedig ajánlatot kér, tanácsadóink készséggel házhoz is viszik Önnek, az ország egész területén. 

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Amit, az államilag támogatott előtakarékossági formákról tudni kell
 • Életbiztosítás megtakarítással
 • Állami támogatás megtakarításra
 • Unit-linked biztonság
 • Unit-linked eszközalapok


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu