Mennyi pénze lesz?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,7 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 14,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 23,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,7 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Unit-linked havi 20000

Utolsó módosítás: 2013.04.18.

Az életbiztosítások egy modern változata, a kombinált megoldásként működő, unit-linked életbiztosítás. Nevét onnan kapta, hogy az általunk befizetett pénz egy részét a biztosító, befektetési egységekre váltja, melyet idegen szóval, unit-oknak, azaz egységeknek hívunk. A befektetési egységekhez kötött életbiztosítás, így a gyakorlatban nem csak előtakarékossági lehetőséget nyújt, hanem segítségével akár, saját és családunk biztosítási védelmét is garantálhatjuk.

A unit-linked program működése

A rendszeres díjas unit-linked szerződés aláírásával mi azt vállaljuk, hogy egy bizonyos pénzösszeget, adott rendszerességgel, a biztosító felé megfizetünk. Ezt, pedig úgy kell elképzelni, hogy a befizetett pénz egy részét a biztosító, költségként levonja, míg a fennmaradó részt befekteti, valamint a kockázati díjak fedezésére fordítja.

 • Költségek

A unit-linked program hátulütője lehet, hogy költség struktúra meglehetősen bonyolultnak számít, amely a kiigazodást nehezíti. A biztosító a következő költségeket vonhatja le: vételi-eladási árrés, kezdeti költségek, adminisztrációs költség, alapváltási díj, a biztosítás kockázati díja.

 • befektetési rész

A megtakarításra fordított pénzösszeget tehát a biztosító az általunk választott, pénzügyi eszközalapokba fekteti, és befektetési egységekre váltja. A unit-linked program egyedi jellemzője, hogy a befektetés portfólióját mi magunk állíthatjuk össze, attól függően, hogy a gazdaság mely ágazatába, illetve szektorába kívánunk, mint kisbefektető beszállni. Egy-egy eszközalap, több kisbefektető pénzét gyűjti össze, így porlasztva a befektetés utáni kockázatot. A saját befektetésünk utáni kockázatot azonban már nekünk kell bevállalni. Léteznek persze hozam- és tőkegaranciával rendelkező eszközalapok, de a nagyobb hozam reményében fordulhatunk a részvény alapok felé is.

 • biztosítási rész

A unit-linked szerződést különböző kockázati elemekkel egészíthetjük ki, annak függvényében, hogy életünket, illetve testi épségünket milyen szinten szeretnénk bebiztosítani. A megtakarítási funkció mellett, tehát lehetőség van arra, hogy kiegészítő élet- baleset, és egészségbiztosítást kössünk.

Unit-linked kalkulátor

Az életbiztosítással kombinált megtakarítás kalkulátorunk segítségével Ön könnyen kiszámíthatja, hogy megtakarítása értéke milyen mértékben növekszik az évek folyamán. A kalkulátor ingyenesen kiszámolja, hogy a vállalt futamidő végén, mekkora vagyontömegre számíthat, ha a megtakarítás díját folyamatosan fizetni tudja. Mivel, a minimum 10 éves időtávon, a kamatos kamat erejével is kalkulálhat, így érdemes minél hamarabb belekezdenie a megtakarításba, ahhoz, hogy kezdeti tőkéjét akár a sokszorosára gyarapítsa.

Forduljon bizalommal további kérdéseivel munkatársaink felé; amennyiben pedig ajánlatot kér, tanácsadóink készséggel házhoz is viszik Önnek, az ország egész területén. 

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Megtakarítás fogalma
 • Befektetéshez kötött életbiztosítás öröklése
 • Megtakarítás nőknek
 • Unit-linked biztonság
 • Államilag támogatott megtakarítások 2014-ben


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu