Mennyi pénze lesz?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,7 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 14,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 23,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,7 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Unit-linked biztosítás

Utolsó módosítás: 2012.08.15.

A unit-linked biztosítás egy hosszútávú megtakarítási és életbiztosítási forma. Elterjedése Magyarországon a 90-es évekre tehető, és népszerűsége azóta is töretlen. A szerződő számára egyszerre ötvözi a megtakarítási és életbiztosítási lehetőségeket.

A unit-linked megtakarítás működése
A megtakarításba befizetett díjakat, a biztosító, az ügyfél által választott eszközalapba, vagy eszközalapokba fekteti. A unit-linked eszközalap kiválasztása némi odafigyelést, és hozzáértést igényel, de ha tanácstalanok vagyunk, bátran forduljunk segítségért pénzügyi tanácsadónkhoz. Az eszközalap kiválasztása előtt tanácsos figyelembe venni azt, hogy a múltbéli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. A unit-linked eszközalapok leírását a biztosítási ajánlat is tartalmazza, de összetételéről az interneten is tájékozódhatunk. A Money Moon független tanácsadó cég például honlapján is felvonultatja az elmúlt évek legjobban teljesítő eszközalapjait.
A befektetési életbiztosítás szerződője az eszközalapokból – havidíja befizetésével – részesedést szerez, olyan módon, hogy befektetési egységeket vásárol.  A befektetési egységek árfolyama naponta változik, így ebből származik esetleges kockázatunk, de nyereségünk is.
A megtakarítás hátterét tőkeerős biztosítók adják, így az államtól való függetlensége garantált.

Biztosítási védelem
 A megtakarítási időszak, minimálisan 10 év, de biztosítás védelmet nyújthat akár élethosszig is. A megtakarítás megfelelő kockázati védelemmel párosítva, baleset-és életbiztosítási funkciót is ellát. A megtakarítás mellett, módozattól függően különböző kiegészítő biztosítási elemek közül választhatunk.
A biztosítás térítést ad baleseti halál, vagy rokkantság esetén, de igény szerint a biztosító kórházi napi díjat is átvállalja, és műtéti térítést is nyújthat.

Rugalmas hozzáférés
A unit-linked biztosítás egyik nagy előnye, hogy befizetéseink egy részéhez már a 3. évtől kezdve hozzáférhetünk. Így nem kell feltétlenül megvárni a futamidő végét, ha váratlan anyagi zűrbe kerülünk. A megtakarítás összege a 10. év után már korlátlanul rendelkezésünkre áll. A megtakarítás mellé eseti számla is nyitható, amely likvid módon hozzáférhető, de az eseti számlán elhelyezett pénzösszeg a folyamatos díjhoz hasonlóan befektetésre kerül.

Kamatadó mentes jövedelem
A megtakarításunk hozamokkal növelt összege a 10. év után kamatadó mentesen felvehető. Ráadásul a futamidő alatt a pénzünk jogi védelemben részesül, így nem perelhető, és nem is vonható végrehajtás alá.

Amennyiben szeretne Ön is megismerni megtakarítási lehetőségeit, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink az ország egész területén rendelkezésére állnak.

Kalkulátorunk segítségével tájékozódhat arról, hogy milyen időtávon, mekkora megtakarítási vagyont halmozhat fel.
 

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Öngondoskodás
 • Megtakarítás kalkulátor
 • Mit jelent a megtakarítások hozzáférhetősége?
 • A unit-linked kalkulátor
 • Előtakarékosság béren kívüli juttatás formájában


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu