Mennyi pénze lesz?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,7 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 14,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 23,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,7 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Rendszeres havi megtakarítás

Utolsó módosítás: 2014.03.27.

A megtakarítások a modern élet alapjait képezik, hiszen csak a megtakarítások menthetnek meg bennünket a hitelek és kölcsönök karmaiból. A rendszeres megtakarításokra tekintsünk úgy, mint egy pajzsra, ami távol tartja tőlünk a hitelkamatok „éles és fájdalmas pengéit”.  

Milyen célra takaríthatunk meg?

Erre a szép kérdésre az első válasz, hogy bármilyen célra megtakaríthatunk, amely számunkra fontos. Viszont ezek a leggyakoribb célok:

 1. nyugdíj kiegészítés
 2. lakás
 3. gyermek taníttatása
 4. vállalkozás leindítása

Ezt a 4 célt említik ügyfeleink a leggyakrabban, és a 2, ami szinte minden ügyfélnél kiemelt szerepet játszik, az a nyugdíj és a gyermek megtakarítás.

Mi a rendszeres megtakarítás előnye?

Az első és legfontosabb előny, hogy a pénzt nem költjük el pillanatnyi szeszélyeink szerint, hanem felhalmozzuk egy későbbi cél érdekében.

A második, hogy amikor rendszeresen megtakarítunk, akkor ehhez teljesen hozzászokunk, és 3-4 hónap után nem is úgy fizetjük be a megtakarítást, mintha a fogunkat húznák, hanem természetes jelleggel, mint egy telefon számlát.

Ha befektetésként tekintünk a megtakarításunkra, akkor azért lehet előnyös a havi rendszeres megtakarítás, mert így az árfolyamok ingadozása nincs olyan nagy hatással a megtakarításunkra, mivel minden árfolyamon vásárolunk befektetési eszközalapokat.

Amennyiben pénzügyileg tudatos életet élünk, akkor ezt tudjuk átadni a gyermekeink számára is. Mennyivel jobb, hogy az életét a megtakarításon keresztül fogja élni, és nem a hitelek csapdájában.

Mekkora legyen a havi megtakarításunk?

A rendszeres megtakarításoknak van egy alapszabálya: Csak akkora havi megtakarítást vállaljunk, amit a célunk eléréséig biztosan vállalni tudunk.

Ez azt jelenti, hogy ne vállaljuk túl magunkat, de a lehetőségekhez képest és a célunkhoz megfelelő nagyságú díjú megtakarításokkal rendelkezzünk.

Egy 35 éves ember esetében (aki havonta 180.000 forintot keres) ezek a számok körülbelül így néznek ki ideális esetben.

 1. lakás célra havi 20.000 Ft/hó
 2. gyermek megtakarítás 24.000 Ft/hó
 3. nyugdíj megtakarítás 22.000 Ft/hó

Ez összesen havi 66.000 forint, tehát a keresetünkből megmarad 114.000 forint, amiből meg lehet élni. Arról nem is beszélve, hogyha megtakarítunk egy gyermeknek, akkor vélhetően a párunknak is van valamekkora bevétele.

Konkrétabban ide kattintva olvashat és kalkulálhat. 

A megtakarítás kell

Ebben a bejegyzésben elvi és gyakorlati előnyöket is megmutattunk Önnek. Célunk nem más, mint hogy Ön is inkább a kényelmesen megtakarító emberek közé kerüljön, és ne a szenvedő (deviza)hitelesek közé. A rendszeres havi megtakarítások esetén viszont nagyon fontos a megfelelő arányok megtalálása. Töltse ki az itt található űrlapot, és megtakarítási szakemberünk felkeresi Önt, és szakértelmét az Ön céljai elérésére fogja fordítani.

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:

 • Legnépszerűbb megtakarítás
 • Válasszunk együtt megtakarítást!
 • Előtakarékosságok összehasonlítása
 • Életbiztosítás és befektetés
 • Unit-linked hozam


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu