Mennyi pénze lesz?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,7 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 14,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 23,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,7 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Melyik a legjobb megtakarítás?

Utolsó módosítás: 2014.03.20.

Amikor felteszik nekünk ezt a kérdést, mindig visszakérdezünk: „Jó kérdés, de melyik a legjobb autó?” A válasz minden embernél más és más. Parkolni egy Smarttal a legkönnyebb, randevúra érkezni egy Maseratival a legelegánsabb, és a családdal elmenni nyaralni egy Mazda 5-tel érdemes. Mi most megmutatjuk, hogy milyen lehet az Ön megtakarítási Smart-ja, Maserati-ja, vagy Mazda 5-je.

Milyen szempontoknak kell megfelelni?

Mit is várunk el egy megtakarítástól? Mi az alábbi tulajdonságokat preferáljuk:

 1. Jó hozamot termeljen - Hozam
 2. Ne veszítsem el a pénzem - Biztonság
 3. Hozzáférjek, ha szükségem van ráHozzáférés

Ha magunk elé képzelünk egy háromszöget, aminek ez a 3 szempont a csúcsa, máris megkaptuk a befektetések mágikus háromszögét.

Csak egy rossz hírünk van, ebből a háromból egy időben csak kettő valósulhat meg. Nézzük végig a lehetőségeket:

Fókuszban a hozzáférés és a biztonság

Jellemzően ez az a szituáció, ahol nem törekszünk minél nagyobb nyereségre. A mi életünkben az itt elhelyezett pénzt hívjuk vésztartaléknak. Magyarul a havi keresetünk 3-4-szerese, ami a váratlan kiadásainkat hivatott fedezni. Ilyen váratlan esemény lehet egy autó szervizelése, egy váratlan munkanélküliség.

A legjobb megtakarítás helye: A bank, ugyanis itt napi szinten hozzá tudunk férni a pénzünkhöz, és alacsony, de garantált hozamot (kamatot) kapunk.

A legfontosabb a hozam és a hozzáférés

A magas hozam lehetősége általában magas kockázatot is rejt magában. Mi ezzel itt nem foglalkozunk, a lényeg, hogy ha kell, akkor elérhető legyen a pénzünk. Életünkben ezek a pénzek a középtávú befektetések, legyen szó akár egy lakásönerő kiépítésről, vagy egy vállalkozás indításáról. Itt a lehető legtöbb pénzre van szükségünk, viszont ebben a léptékben belefér, hogy 100-200.000 forinttal több vagy kevesebb pénz jön össze.

Jellemzően ilyenkor egy kb. 5 éves távban gondolkozunk, de ha szükséges hamarabb is hozzá szeretnénk férni a pénzhez, minimális veszteséggel.

A legjobb megtakarítások: A lakáskasszák, a TBSZ számlák, és az egyszeri díjas unit linked életbiztosítások

A biztonságot és a hozamot választjuk

Ez az ideális terep a hosszú távú megtakarításoknak. Mivel maga a minél hosszabb futamidő is egy kockázat porlasztó tényező, ezért ebben az esetben már olyan magas hozammal kecsegtető befektetéseket is választhatunk, amelyet rövidebb távon nem biztos, hogy kifizetődő lett volna. Életszituáció szerint ide sorolhatjuk a gyermek és nyugdíj célú megtakarításokat is.

A legjobb megtakarítás: Unit linked életbiztosítás

A legjobb megtakarítás a ...

mi élethelyzetünktől, céljainktól, és a lehetőségeinktől függ.  Az, hogy melyik két szempontot preferáljuk a harmadikkal szemben, teljes mértékben a mi döntésünk. Arról nem is beszélve, hogy a bevezetőben említett Maserati lehet akár egy BMW, vagy egy Audi is. Töltse ki az itt található űrlapot, és szakértőnk megkeresi Önt, és segít kiválasztani a megfelelő autót, amivel kényelmesen elutazhat egyenesen a céljaihoz.

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:

 • Megtakarítások
 • Megtakarítási célok
 • Unit-linked biztonság
 • Biztosítás előtakarékosság
 • Befektetés hozama


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu