Mennyi pénze lesz?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,7 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 14,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 23,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,7 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Megtakarítás online

Utolsó módosítás: 2012.10.15.

Megtakarítási célok
Egy adott megtakarítás elindítása mindig a megtakarítási cél kiválasztásával kezdődik. Cél lehet egy új lakás vásárlása, a gyermek tanulmányainak finanszírozása, vagy az anyagi nehézségektől mentes időskor bebiztosítása. A megtakarítás azt jelenti, hogy jövedelmünk egy részéről, a jövőbeni kiadásaink fedezése érdekében a jelenben lemondunk, mert ez a jövőben értékesebb lesz számunkra.

Megtakarítási időtáv
A megtakarítási időtáv mellett nagyon fontos meghatározni azt is, hogy mi az a tetszőlegesen kiválasztott időtartam, ameddig vállaljuk azt, hogy jövedelmünk egy részéről, kifejezetten anyagi tartalék képzése miatt lemondunk. Mivel a legtöbbször hosszú távú – azaz legalább 10 éves – megtakarításokról beszélünk, ezért érdemes mérlegelni, hogy mi az a vállalt futamidő, ameddig pénzünk egy részét folyamatosan és rendszeresen félre tudjuk rakni. 

Megtakarítási díjak
Az már egyéni igényekre van bízva, hogy olyan megtakarítást választunk-e amely díjfizetése kötelező-e, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy ami nincs előírva, arról könnyen meg is feledkezünk, így a megtakarítás valódi célját nem éri el.  A díjfizetés, megtakarítás függvényében történhet egy összegben, havi, negyedéves, vagy éves rendszerességgel.

Megtakarítási lehetőségek
A megtakarítási cél függvényében érdemes megtakarítási célt választani. Léteznek kifejezetten az adott megtakarítási cél finanszírozására szolgáló megoldások, de választhatja a szabad felhasználású opciót is.

Online megtakarítás kalkulátor
A megtakarítási időtáv, és a félrerakni kívánt összeg meghatározása után érdemes online módon előzetes kalkulációt végeznünk. Honlapunkon található kalkulátor segítségével például nem csak azt tudhatja meg mekkora mértékű vagyonra tehet szert, hanem azt is, hogy bizonyos időtávon mekkora járadékra számíthat.

Online ajánlatkérés
Ha már biztos a dolgában, online formában ajánlatot is kérhet tőlünk. Tanácsadóink 1-3 munkanapon belül megkeresik Önt, és az igények előzetes felmérése után időpontot egyeztetünk egy esetleges személyes találkozóról is.

Személyes pénzügyi elemzés
Mivel szeretjük a pénzügyeket személyesen megtárgyalni, és részletesen felmérni Ön és családja lehetőségeit, ezt legtöbbször egy ingyenes tanácsadás keretén belül meg is tesszük. Az első alkalommal Önnek semmilyen szerződéskötési kötelezettsége nincsen, a találkozás leginkább az igények felmérésére szolgál.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Befektetéshez kötött életbiztosítás
 • Életbiztosítás TKM alapján
 • Rendszeres megtakarítás
 • Unit-linked előtakarékosság
 • Unit- linked biztosítás 2013


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu