Mennyi pénze lesz?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,7 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 14,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 23,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,7 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Megtakarítás 20 évre

Utolsó módosítás: 2013.02.06.

Amennyiben, megtakarításába, bizonyos összeget, rendszeresen befizet, néhány év alatt, már jelentősen megnövelheti vagyontartalékát. Léteznek olyan megtakarítási megoldások, amelyek kifejezetten hosszú távú célt szolgálnak, így minimális futamidejük is legalább 10 vagy akár 20 év. A rendszeres befizetésnek köszönhetően, 10-20 év alatt, kiemelkedő mértékű megtakarítási összegre tehet szert.
Amennyiben Ön is szereté hosszú távú életcéljait megvalósítani, választhatja a befektetési egységekhez kötött életbiztositást is.

A megtakarítás működése

A megtakarításba befizetett pénzt, a biztosítótársaság, az Ön által választott pénzügyi alapokba fekteti, és befektetési egységekre váltja. A befektetési egységek árfolyama napról napra változik, így nyilvánvalóan az éri meg a legjobban, ha az alacsony árfolyamon vásárolt befektetési egységeinket, magas árfolyamon tudjuk eladni. Az árfolyamingadozás miatti kockázatot, sok megtakarító szereti kikerülni, így ezen szerződőknek a kiegyensúlyozott pénzügyi alapokat szoktuk ajánlani. Léteznek, tőke- és hozamgarantált eszközalapok is, de a veszteség elkerülése végett élhetünk, a stop loss funkcióval is.

A megtakarítás költségei

A szerződés költségelemei a következőek: eladási és vételi árfolyamkülönbség, kezdeti költségek, adminiszttárciós költség, alapváltási díj, kockázati díj. A befektetéses biztosításokat, a TKM, azaz teljes költség mutató alapján, a költségeik szerint is összehasonlíthatjuk. A költségek szerkezetét, táblázatos formában, a MABISZ oldalán is megtaláljuk. Érdemes megjegyezni viszont, hogy kizárólag a költségek alapján a megtakarítási megoldásokat összevetni nem érdemes. Figyelembe kell venni, hogy a szerződés rendszeres, vagy egyszeri díjas-e, illetve a kockázati díjat befolyásolja a szerződő életkora is.

A megtakarítás tulajdonságai

A megtakarítás hozamának alakulása, teljesen a portfólió függvénye. A befektetési egységekhez kötött életbiztosítás kapcsán szabad kezet kapunk, ugyanis a befektetés összetétele, egyéni igényeink, és kockázatvállalási hajlandóságunk szerint alakítható. A megtakarítás díjfizetése történhet havi, negyedéves, sőt akár éves rendszerességgel is. A megtakarítás havidíját, a biztosító, minden évben indexálja, így hosszútávon sem veszíti el vásárlóértékét, a felhalmozott tartalékunk. Érdemes megemlíteni, hogy a megtakarítással kombinált életbiztosítást megtakarítási formaként tartjuk ugyan számon, de jogilag és adózási szempontból, életbiztosításnak minősülnek. Ez azt jelenti, hogy a megtakarított pénz nem vonható peres eljárás, és végrehajtás alá sem. Emellett pedig megahatározhatjuk azt, hogy a megtakarítási funkció mellett, milyen pénzösszeget kívánunk baleset- és életbiztosítási védelemre fordítani.   

Kérjen Ön is ajánlatot, rendszeres megtakarításra, és tanácsadóink, egy személyes találkozás keretén belül készséggel felvázolják előtakarékkossági lehetőségeit.

Kalkulátorunk segítségével Ön is előre kiszámolhatja, hogy a folyamatos megtakarítás, milyen ütemben növeli anyagi tartalékát.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Öngondoskodás
 • Megtakarítás kalkulátor
 • A megtakarítás lépései
 • A 3 legolcsóbb Befektetéses Életbiztosítás
 • Hogyan köthetek online megtakarítást?


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu