Mennyi pénze lesz?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,7 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 14,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 23,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,7 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Megtakarítás 0 Ft-ból?

Utolsó módosítás: 2012.05.28.

Számtalanszor szóba kerül az, hogy jövedelmünk egy részét érdemes megtakarítási célból félretennünk. Sokan gondoljuk úgy, hogy bevételeink nem nyújtanak elegendő forrást arra, hogy tartalékot is képezzünk. Ezzel szemben, kerülhetünk bármilyen nehéz élethelyzetbe mégsem lehetetlen az, hogy megtakarítsunk.

Tudatos tervezés szükséges

Első körben mindenképpen tisztába kell kerülnünk saját anyagi helyzetünkkel. Ez azt jelenti, hogy a legjobb az, ha minden hónapban feljegyezzük, hogy jövedelmünkből mire mennyi pénzt fordítunk. Ha szűkös erőforrások állnak rendelkezésünkre, akkor a megtakarítást érdemes bizonyos fokú spórolással is egybekötnünk. Ugyanakkor azt jó, ha tudjuk, hogy a spórolás nem ugyanazt jelenti, mint a megtakarítás. Spórolhatunk azzal, ha olcsóbb terméket vásárolunk, de megtakarítás már egy tudatos tevékenységet jelent.  Akár családi költségvetést is készíthetünk, így jobban átláthatjuk azt is, hogy mely területeken lehetünk képesek a nadrágszíjat meghúzni. Célszerű, ha a spórolt pénzt még a hónap elején tartalékként elkülönítjük, így azt a hónap további részében sem fogjuk felesleges dolgokra elkölteni.

Megtakarítási cél kitűzése

Fontos az is, hogy tudatosítsuk magunkban, hogy milyen célból történik a megtakarítás. Ha van egy régóta dédelgetett álmunk, amit eddig anyagi akadályok miatt nem tudtunk megvalósítani, hamar képesek lehetünk azonosulni a megtakarítás céljával is. Így nyugodt szívvel akár hosszú távon is lehetséges az, hogy az eddig akár apró-cseprő dolgokra elszórt pénzt, valóban hasznos célra fordítjuk.

Szerződéseink optimalizálása

Tévhit lenne azt gondolni, hogy rendszeres megtakarításra csak akkor lehetünk képesek, ha jövedelmünk mértéke nő. Amennyiben ezt még eddig nem tettük meg, ügyeljünk arra, hogy meglévő biztosítási szerződéseinket rendszeresen optimalizáljuk. Ez egy bizonyos kár bekövetkezése után is fontos lehet számunkra, hiszen lényeges az, hogy a megfelelő mértékű térítésben részesüljünk. Így nem csak nagyobb biztonságba kerülünk, hanem a szerződések esetleges módosításával, olyan pénzügyi tartalékaink is felszabadulhatnak, amelyeket könnyen megtakarítási célra fordíthatunk.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben Ön is szerződéseit optimalizálni, forduljon hozzánk bizalommal. Egy személyre szóló elemzés keretén belül vállaljuk azt, hogy megkeressük aktuális pénzügyi helyzete gyenge pontjait. Így nem csak kiadásai csökkenhetnek minden hónapban, hanem a piac minden területén a lehető legjobb konstrukcióval rendelkezhet.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy segítünk Önnek, meglévő hitelét olcsóbbra kiváltani, alacsonyabb díjú folyószámlát választani. Ezen felül, egy személyes találkozás keretén belül átnézzük azt, hogy milyen biztosítási szerződésekkel rendelkezik, és találunk-e ezeknél olcsóbb megoldást az Ön számára.

Cégünk segítséget nyújt Önnek abban, hogy az adott pénzügyi termékért alacsonyabb árat fizessen, mindamellett, hogy biztosításhoz köthető szolgáltatásokat akár a duplájára is emelkedhet.

Ha, felkeltettük érdeklődését, keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén és szakértőink az ország egész területén házhoz viszik a legjobb biztosítási ajánlatokat az Ön számára.

Számolja ki Ön is, milyen pénzösszeget takaríthat meg az évek folyamán!

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Miért van szüksége a nőknek megtakarításra?
 • Havi díjas életbiztosítás
 • Forint megtakarítás
 • Előtakarékosság kalkulátor
 • Előtakarékosság visszavásárlása


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu