Mennyi pénze lesz?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,7 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 14,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 23,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,7 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Hosszútávú megtakarítás

Utolsó módosítás: 2012.08.15.

Az emberek nagy része már tisztában van azzal, hogy nyugdíjra időskorában valójában nem számíthat.  Ezzel ellent mondva mégis az államtól várják a végső segítséget. Az öngondoskodásra való hajlam hazánkban még mindig sajnos meglehetősen alacsony, ami azt jelenti, hogy az emberek több, mint felének semmilyen megtakarítás sincs.
Némi odafigyeléssel, és megfelelő pénzügyi tudatossággal azonban bármilyen váratlan kiadásra jó előre felkészülhetünk.  Az életbiztosítással kombinált megtakarítás kifejezetten hosszútávú megtakarítási célt szolgálhat.

Nagyobb kiadások
Mindenki életében felmerülhetnek olyan távlati célok, melyeket mindenképpen megvalósítani szeretne. Ez lehet egy új lakás vásárlása, a gyermek életkezdése, vagy akár a régi autó lecserélése, de nyugdíj kiegészítés is. Számtalan célra, számtalan megoldás is létezik. Ha még időben elkezdjük jövedelmünk egy részét megtakarítási célra felhalmozni, akkor a jövőbeli kiadásainkat is könnyebben finanszírozni tudjuk.

Stabil anyagi háttér
A folyamatos tartalék felhalmozás egyik nagy előnye, hogy hosszútávon, a kamatos kamat erejével vagyonunkat is jelentősen megnövelhetjük. Rendszeres megtakarítással egy olyan tőke összeg halmozható fel, amely bármilyen előre nem látható helyzetben fedezetként szolgálhat.

Az életbiztosítással kombinált megtakarítás működése
A megtakarítani kívánt pénzösszeget a biztosító, az Ön által választott pénzügyi eszközalapba fekteti. Természetesen, az eszközalapok közötti váltás a futamidő alatt is bármikor megoldható. A befektetési alap egy olyan vagyon tömeg, amely a kisbefektetők pénzét összegyűjti, és ezt a befektetési alapot kezelő szakértők irányítják. A pénzügyi alap kiválasztása némi előzetes tájékozódást igényel, de azt érdemes figyelembe venni, hogy az eszközalapok korábbi hozamai, a jövőre nézve garanciával nem szolgálnak. A befektetési egységek árfolyama naponta változik, így a kockázat vállalása mellett ebből származik későbbi nyereségünk is. A döntés meghozatala előtt mindenképpen mérje fel kockázattűrő képességét, de az Önnek legtesthezállóbb alap kiválasztásában tanácsadóink is díjmentesen segítséget nyújtanak.

Kamatadó mentes
A befektetéses biztosítás összege a 10. év után kamatadó mentesen felvehető, és az államtól független, rugalmas megtakarítási opciót jelent.

Életbiztosítási védelem
A befektetési egységekhez kötött életbiztosítás egyik nagy előnye, hogy kockázati díj fejében folyamatos baleset- és életbiztosítási védelmet is nyújthat.

Amennyiben szeretné Ön is megismerni megtakarítási lehetőségeit, forduljon bizalommal tanácsadóinkhoz, akik az ország egész területén rendelkezésére állnak.

Kalkulátorunk segítségével kiszámíthatja, hogy hosszú távú megtakarítással mekkora vagyonra tehet szert, kívánt céljai megvalósítása érdekében.
 

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Megtakarítási lehetőségek Magyarországon
 • Kinek éri meg a hosszú távú megtakarítás?
 • Megtakarítások
 • Unit-linked elköltségelése
 • Biztosítás előtakarékosság


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu