Mennyi pénze lesz?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,7 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 14,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 23,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,7 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Előtakarékosság visszavásárlása

Utolsó módosítás: 2013.05.02.

Egy adott megtakarítási szerződés megkötése előtt érdemes kitűzni a megvalósítani kívánt célt, és egy olyan időtávot, valamint pénzösszeget meghatározni, amit valóban tartani is tudunk. Persze a megtakarítás rengeteg akadályba ütközhet, így érdemes előre felvázolnunk azt, hogy mi történik akkor, ha a vállalt időtávon belül hirtelen pénzre lesz szükségünk, és kizárólag a tartalékunkhoz nyúlhatunk hozzá.

A befektetéssel kombinált életbiztosítás megismerése

A befektetési egységekhez kötött életbiztosítás elsősorban egy olyan megtakarítási opció, amely nem csak anyagi tartalékképzést tesz lehetővé, hanem segítségével biztosítási védelmet is képezhetünk. A megtakarítási részre fordított pénzünket a biztosító, a választott pénzügyi eszközalapokba fekteti és befektetési egységekre váltja. Ez azt jelenti, hogy a biztosítás aktuális értékét is a befektetési egységek száma határozza meg.  

Hozzáférés a befektetéssel kombinált életbiztosításhoz

A díjfizetés alapján a következőket tisztáznunk kell. A megtakarítás első két évében, befizetett díjakból úgynevezett kezdeti egységeket vásárolunk.  Ez azt jelenti, hogy az első két év befizetéseihez semmilyen esetben sem férhetünk hozzá. Mivel az első két év befizetéseiből vonja le kezdeti költségeit a biztosító, így ha ebben az időszakban kívánjuk a szerződést felmondani, a befizetett pénzünk elvész. A legtöbb esetben a 2. évtől, de előfordulhat, hogy a 3. évtől történik a felhalmozási, más néven megtakarítási egységek vásárlása. Ez azt jelenti, hogy az ezen időszakban vásárolt befektetési egységekhez, a kivonási díj figyelembe vételével már korlátlanul hozzáérhetünk.

A visszavásárlási lehetőségek

 • részleges visszavásárlás

A részleges visszavásárlás esetén, a felhalmozási egységeinket, vagy azok egy részét vásárolhatjuk vissza az adott napi árfolyamon. A részleges visszavásárlással a szerződés nem szűnik meg, hiszen a díjfizetést továbbra is teljesíthetjük egészen a lejáratig.

 • teljes visszavásárlás

 Teljes visszavásárlással a kezdeti és a felhalmozási egységeink 100%-át pénzzé tehetjük. A teljes visszavásárlás a gyakorlatban a megtakarítási szerződés megszűnését jelenti.

Ezzel szemben, ha megtakarításunkat nem kívánjuk visszavásárolni, akkor kérhetjük a díjmentes leszállítást is. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a megtakarítást tovább nem fizetjük, így a biztosítási védelem is megszűnik. A befizetett pénzünkhöz, pedig a futamidő végén, a költségek levonása mellett, a hozamokkal növelt értéken férhetünk hozzá. Némelyik biztosító, a befizetett pénz terhére kötvénykölcsön folyósítását is lehetővé teszi.

Amennyiben szeretne részletesen megismerkedni megtakarítási lehetőségeivel, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik az ország egész területén elérhetőek az Ön számára.

Kalkulátorunkkal kiszámíthatja, hogy megtakarítása segítségével milyen anyagi céljait valósíthatja meg az adott időtávon belül.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Adómentes unit-linked
 • Mit jelent a megtakarítások biztonsága?
 • Unit-linked hozam
 • Előtakarékosság számoló
 • Így készülünk fel a jövőre


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu