Mennyi pénze lesz?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,7 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 14,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 23,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,7 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Előtakarékosság kalkulátor

Utolsó módosítás: 2013.04.11.

Az előtakarékosság kalkulátorunkkal Ön is könnyen kiszámíthatja, hogy adott megtakarítási célját, hogyan, és milyen időtávon képes megvalósítani. A kalkulátor használata természetesen díjmentes.

Előtakarékossági kalkulátor működése

Az előtakarékossági kalkulátor a betéten elért hozamot számítja ki, annak függvényében, hogy milyen rendszerességgel, mekkora összeget kívánunk megtakarítani. A kalkulátor bekéri a befektetésre szánt összeget, a megtakarítás időtávját, és ez alapján számítja ki, hogy hozamokkal növelt értéken mekkora pénzösszegre számíthatunk a futamidő végén. Mivel, néhány megtakarítási forma, lehetőséget ad arra is, hogy a félretett pénzünket a lejáratkor, járadék formájában vegyük fel, így a kalkulátor természetesen ezt is számításba veszi.

Személyes elemzés

A számolás után, lehetősége van arra is, hogy tanácsadóinktól díjmentes ajánlatot kérjen, így garantáltan a legjobb lehetőséget tudjuk házhoz vinni az Ön számára. A megtakarítási forma kiválasztása előtt, egy ingyenes, és kötelezettségmentes beszélgetés keretén belül felmérjük igényeit, és elvárását a megtakarítási megoldással szemben. Az elemzés segítséget nyújthat ebben is.

Mikor érdemes belekezdeni az előtakarékosságba?

Előtakarékosságba minél előbb érdemes belekezdeni, függetlenül attól, hogy milyen célra történik a megtakarítás. Mivel, minél hamarabb elkezdünk megtakarítani, annál alacsonyabb összeg is elég lesz arra, hogy a megtakarítás célunkaz megvalósítani tudjuk. A kamatos kamat erejének köszönhetően, pedig a kezdeti befektetésünk is megtérül, hiszen képes akár megtöbbszörözni önmagát az évek folyamán.

Milyen összeget szánjuk az előtakarékosságra?

Az előtakarékosság összegét, érdemes anyagi leterheltségünk alapján meghatározni. Ha, bizonytalanok vagyunk, kezdhetjük egy alacsonyabb összeggel is a megtakarítást, amelyet akár – megtakarítási forma függvényében – meg is emelhetünk az évek alatt. Fontos, hogy olyan pénzösszeget tűzzünk ki magunk elé, amit hosszútávon és garantáltan rendszeresen is fizetni tudunk.

Mitől függ az előtakarékosság hozama?

A megtakarítások egy része garantált hozammal számolhatóak ki, ezzel szemben a fennmaradó esetekben, az időtáv, és a portfólió összetettsége alapján változhat a hozam mértéke is.

Amennyiben Ön is szeretné megtakarítását még időben elindítani, forduljon bizalommal tanácsadóinkhoz, akik az ország egész területén, készséggel rendelkezésére állnak.

Előtakarékosság kalkulátorunk segítségével, pedig pontos képet kaphat arról, hogy rendszeres megtakarítással, milyen vagyontömegre tehet szert az évek folyamán.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • A megtakarítás lépései
 • Válasszunk együtt megtakarítást!
 • Megtakarítási lehetőségek összehasonlítása
 • Egyéni befektetés kamatadó mentessége
 • Életbiztosítás megtakarítással


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu