Mennyi pénze lesz?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,7 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 14,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 23,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,7 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

A unit-linked kalkulátor

Utolsó módosítás: 2013.04.26.

A unit-linked biztosítás, az életbiztosítások egy igen modern formáját képviseli. Olyan kombinált megoldás, amelyek lehetővé teszi azt, hogy felkészüljön a jövőbeni kiadásaira, és mellette biztosíthassa saját, és családtagjai védelmét is.

Hogyan működnek a unit-linked életbiztosítások?

A unit-linked életbiztosítások, tehát ötvözik a befektetési lehetőséget, a biztosítási védelemmel, amelyet igénybe vehet akár élethosszig is. A unit-linked szerződésével, Ön kötelezettséget vállal arra nézve, hogy egy bizonyos pénzmennyiséget adott rendszerességgel megtakarít, amelyet a biztosító befektet az Ön számára. A befektetés portfólióját,  befektetési szokásai alapján összeállíthatja, azaz dönthet arról is, hogy a befektetés után milyen kockázat hajlandó bevállalni. Ezt a gyakorlatban úgy kell elképzelnie, hogy a befizetett pénze egy részét a biztosító, a biztosításhoz kapcsoló eszközalapok valamelyikébe (akár több eszközalap között is megoszthatja a pénzét) fekteti, és befektetési egységekre váltja. Így a befektetését a rendelkezésére álló befektetési egységek száma alapján, névre szólóan nyilvántarthatja. Önnek tehát, a szerződés megkötésekor nem csak a befektetés portfólióját kell összeállítania, hanem arról is szükséges döntenie, hogy, milyen rendszerességgel, mekkora pénzösszeget szán a megtakarítás, illetve kockázati díjak fedezésére.

Mennyibe kerülnek a unit-linked életbiztosítások?

Nyilván, arról sem szabad megfeledkeznie, hogy a befektetés maga milyen költségekkel jár az Ön számára. Ha átnézi a MABISZ oldalán található TKM táblázatot, a biztosítók ajánlatait, a költségeik alapján összehasonlíthatja. Azt azonban érdemes tudnia, hogy a unit-linked életbiztosításokat kizárólag a költségeik alapján összevetni nem érdemes hiszen ezt befolyásolhatja az is, hogy a szerződés hány évre szól, és a biztosító milyen kockázati díjakkal hajlandó a biztosítást elindítani. Mivel, a unit-linked biztosítások költségszerkezete meglehetősen bonyolult, ezért a megtakarítás  feltételeiről, és a várható hozam mértékéről, érdemes még a szerződés megkötése előtt tájékozódnia.

A unit-linked életbiztosítások elérhető hozama

A unit-linked biztosítások rugalmasságát az adja az Ön számára, hogy a megtakarítás portfólióját szabadon összeállíthatja, sőt menedzselheti az évek folyamán. Lehetősége van arra is, hogy a befizetett pénzét, több eszközalap között megossza, annak érdekében, hogy anyagi szempontból több lábon álljon. Ez azt jelenti, hogy a kiemelkedő hozam érdekében, valószínűleg nagyobb kockázatot szükséges bevállalnia, így maga döntheti el, hogy ezt, a befektetés érdekében hajlandó-e megtenni.

Kalkulátorunkkal, a díjfizetés rendszeressége, és a választott futamid alapján, kiszámíthatja, hogy befektetett pénze milyen ütemben gyarapodik az Ön számára.  

A kalkuláció után, akár ingyenes ajánlatot is kérhet megtakarításos életbiztosításáról, és munkatársaink vállalják, hogy személyes elemzés keretén belül, egyéni lehetőségeiről is tájékoztatást nyújtanak.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Folyamatos megtakarítás
 • Megtakarítás kockázata
 • Előtakarékosság visszavásárlása
 • Megtakarítások Magyarországon
 • Adókedvezmény megtakarításra


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu