Mennyi pénze lesz?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,7 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 14,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 23,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,7 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

A unit-linked kalkulátor

Utolsó módosítás: 2013.04.26.

A unit-linked biztosítás, az életbiztosítások egy igen modern formáját képviseli. Olyan kombinált megoldás, amelyek lehetővé teszi azt, hogy felkészüljön a jövőbeni kiadásaira, és mellette biztosíthassa saját, és családtagjai védelmét is.

Hogyan működnek a unit-linked életbiztosítások?

A unit-linked életbiztosítások, tehát ötvözik a befektetési lehetőséget, a biztosítási védelemmel, amelyet igénybe vehet akár élethosszig is. A unit-linked szerződésével, Ön kötelezettséget vállal arra nézve, hogy egy bizonyos pénzmennyiséget adott rendszerességgel megtakarít, amelyet a biztosító befektet az Ön számára. A befektetés portfólióját,  befektetési szokásai alapján összeállíthatja, azaz dönthet arról is, hogy a befektetés után milyen kockázat hajlandó bevállalni. Ezt a gyakorlatban úgy kell elképzelnie, hogy a befizetett pénze egy részét a biztosító, a biztosításhoz kapcsoló eszközalapok valamelyikébe (akár több eszközalap között is megoszthatja a pénzét) fekteti, és befektetési egységekre váltja. Így a befektetését a rendelkezésére álló befektetési egységek száma alapján, névre szólóan nyilvántarthatja. Önnek tehát, a szerződés megkötésekor nem csak a befektetés portfólióját kell összeállítania, hanem arról is szükséges döntenie, hogy, milyen rendszerességgel, mekkora pénzösszeget szán a megtakarítás, illetve kockázati díjak fedezésére.

Mennyibe kerülnek a unit-linked életbiztosítások?

Nyilván, arról sem szabad megfeledkeznie, hogy a befektetés maga milyen költségekkel jár az Ön számára. Ha átnézi a MABISZ oldalán található TKM táblázatot, a biztosítók ajánlatait, a költségeik alapján összehasonlíthatja. Azt azonban érdemes tudnia, hogy a unit-linked életbiztosításokat kizárólag a költségeik alapján összevetni nem érdemes hiszen ezt befolyásolhatja az is, hogy a szerződés hány évre szól, és a biztosító milyen kockázati díjakkal hajlandó a biztosítást elindítani. Mivel, a unit-linked biztosítások költségszerkezete meglehetősen bonyolult, ezért a megtakarítás  feltételeiről, és a várható hozam mértékéről, érdemes még a szerződés megkötése előtt tájékozódnia.

A unit-linked életbiztosítások elérhető hozama

A unit-linked biztosítások rugalmasságát az adja az Ön számára, hogy a megtakarítás portfólióját szabadon összeállíthatja, sőt menedzselheti az évek folyamán. Lehetősége van arra is, hogy a befizetett pénzét, több eszközalap között megossza, annak érdekében, hogy anyagi szempontból több lábon álljon. Ez azt jelenti, hogy a kiemelkedő hozam érdekében, valószínűleg nagyobb kockázatot szükséges bevállalnia, így maga döntheti el, hogy ezt, a befektetés érdekében hajlandó-e megtenni.

Kalkulátorunkkal, a díjfizetés rendszeressége, és a választott futamid alapján, kiszámíthatja, hogy befektetett pénze milyen ütemben gyarapodik az Ön számára.  

A kalkuláció után, akár ingyenes ajánlatot is kérhet megtakarításos életbiztosításáról, és munkatársaink vállalják, hogy személyes elemzés keretén belül, egyéni lehetőségeiről is tájékoztatást nyújtanak.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • A havi díjas megtakarításokról
 • Hogyan működik a unit-linked megtakarítás visszavásárlása?
 • Unit-linked 10 és 20 év
 • Előtakarékossági számla
 • Öngondoskodás kalkulátor


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu