Mennyi pénze lesz?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,7 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 14,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 23,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,7 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Unit-linked, mint életbiztosítás

Utolsó módosítás: 2012.08.15.

 

A unit-linked megtakarítás, mind Nyugat Európában, mind Magyarországon rendkívül nagy népszerűségnek örvend. A unit-linked életbiztosítás baleset- és életbiztosítási védelmet nyújt, kombinálva a befektetési alapokkal történő megtakarítási lehetőséggel.

A szerződő rugalmasan kiválaszthatja, hogy mely befektetési alapba kíván fektetni. A befektetéses biztosítás népszerűségének egyik oka, hogy hosszú távon magasabb megtérülést garantál, mint más befektetési formák. Így nem csak álmai megvalósítására kiválóan alkalmas, hanem mindemellett még folyamatos biztosítási védelmet is ad.

Erről nem szeretünk beszélni, és igyekszünk elkerülni a bajt, de nézzük át azért, hogy milyen esetekre biztosíthat védelmet a befektetéses biztosítás. A megtakarítási funkció mellett, módozattól függően az alábbi kiegészítő biztosítási elemek közül választhatunk:

 • kockázati életbiztosítás

A biztosított személy halála esetén, a biztosító térítést nyújt kedvezményezett, vagy kedvezményezettek számára. Ilyenkor természetesen az örökösre a megtakarításban eddig felhalmozott összeg is rászáll.

 • baleseti halál

Amennyiben a biztosított baleset következtében elhuny, a biztosító a kedvezményezett számára szintén térítést fizet. Amennyiben a szerződő a kockázati életbiztosítás lehetőségével is élt, a kedvezményezett mindkét összeg után jogosult bizonyos pénzösszegre.

 • közlekedési baleseti halál

A biztosított közlekedési balesetből eredő halála esetén fizet a biztosító a kedvezményezett számára. Ha a biztosított kockázati és baleseti halálból adódó biztosítással is rendelkezik. A kedvezményezett két-háromszoros összegre is számíthat.

 • rokkantság

Ha a biztosított bármilyen eredetű, és maradandó egészségkárosodást szenved, a biztosító az egészségkárosodás arányában fizet.

 • baleseti rokkantság

Amennyiben a biztosított baleset következtében maradandó egészségkárosodást szenved, az egészségkárosodás mértéke alapján fizet számára a biztosító. Ez a módozat a rokkantsági biztosítással együtt köthető, így a juttatás mennyisége is duplájára emelkedik.

 • kórházi napi díj térítése

Ha, a biztosított hosszabb időre kórházi ellátásra szorul, a biztosító bizonyos kereteken belül átvállalja költségeit. Ennek pontos feltételeit mindig a biztosítási szerződés tartalmazza.

 • baleseti kórházi napi díj térítése

Amennyiben a biztosított baleset következtében hosszabb időre kórházba kerül, számíthat arra, hogy a biztosító fedezi költségeit. Az 'egyszerű' módozat együttes megkötésével a biztosított szintén dupla összegű juttatásban részesül.

 • műtéti térítés

Ha, a biztosított kórházba kerül, és bizonyos műtéteken át kell esnie, a biztosító ennek költségeit állja. Az, hogy a térítés mely műtétekre vonatkozik, a biztosító előzetesen, a szerződésben rögzíti.

 • baleseti műtéti térítés

Amennyiben a biztosított balesetet követően, bizonyos műtéti beavatkozásra szorul, a biztosító ennek költségeit fedezi. A térített műtétek listája, a biztosítási szerződésben előzetesen felsorolásra kerül. A műtéti térítéssel együtt kötve, a biztosított két biztosítási összegre is jogosulttá válik.

 • kritikus betegségek biztosítás

Ha, a biztosítottnál, olyan betegséget diagnosztizálnak – melyet a biztosító a saját feltételei szerint megtérít- a biztosító kifizeti a biztosított összeget.

 • díjátvállalás rokkantság esetén

Amennyiben a biztosított a TB által meghatározott mértékben egészségkárosodást szenved, tehát rokkanttá válik, a biztosító a további biztosítási díj fizetését átvállalja.

 • nőknek szóló műtéti térítés

Létezik olyan biztosítási ajánlat, mely kifejezetten a nők körében előforduló műtétek térítésére is fedezetet nyújt.

Amennyiben szeretne Ön is többet megtudni a megtakarítási és életbiztosítási lehetőségeiről, forduljon tanácsadóinkhoz, akik az ország egész területén rendelkezésére állnak.

Kalkulátorunkkal kiszámíthatja, hogy milyen időtávon mekkora megtakarítást halmozhat fel, életbiztosítási védelem mellett.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Unit-linked adókedvezmény
 • Öngondoskodási célok
 • Megtakarítás 20 évre
 • Amit a unit-linked biztosításokról tudnia kell
 • Előtakarékosság adózása


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu