Nyugdíj előtakarékosság:

Éves 20%, de max 130e Ft-os támogatás
Rugalmas hozzáférés a futamidő alatt
Magas hozamkilátások, akár 6-8%/év 
Kamatadó mentesen és biztonságosan
Illetékmentes örökléssel, adómentesenKeressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Nyugdíj kalkulátor 2011

Utolsó módosítás: 2011.09.19.

A nyugdíj kalkulátor segítségével Ön is kiszámolhatja, hogy a jelenlegi törvényi szabályozásoknak megfelelően mekkora állami nyugdíjra számíthat! Mivel látni fogja, hogy sajnos ez egy nevetséges összeg, a nyugdíj kalkulátor azt a havi díjat is megjeleníti Önnek amit annak érdekében kell félreraknia, hogy legalább a jelenlegi fizetésével megegyező reálnyugdíja legyen! 

Az állami nyugdíjszámítás esetén a nyugdíj kalkulátor a 2009-től hatályos szorzókkal számol, amely a jövőre nézve egy igencsak optimista becslésnek számít. Ez pontosan azt jelenti, hogy a folyamatosan és drasztikusan csökkenő nyugdíjösszegek miatt a kalkulátor által számított értékeknél a valóságos nyugdíjösszegek egyre kisebbek lesznek, azonban ezeket jelenleg még csak megbecsülni lehet!

Ha Ön a magánnyugdíjpénztári rendszer tagja maradt, magánnyugdíj kalkulátorunkkal a majd így összegyűlő havi járadékot is ki tudja számolni és vele együtt azt az összeget is amelyet a fizetésével megegyező nyugdíjhoz kell havonta megtakarítania!

Látni fogja, hogy mindkét esetben az előgondoskodás a kizárólagos feltétele az öregkori megélhetésnek, mert az államra már sajnos egyre inkább nem számíthatunk. A nyugdíjrendszer egész nyugat-Európában már évtizedek óta az egyéni öngondoskodásra épül, és szerencsére hazánkban is egyre többen látják be, ez az egyetlen módja a valóban nyugodt időskor megteremtésének.

A hazai piacon is számos olyan nyugdíj előtakarékossági forma van, amely alkalmas arra, hogy az évek alatt Önnek egy tisztességes nyugdíjat összegyűjtsön. Ezek között nem minden esetben egyszerű a választás, azonban kollégáink természetesen díjmentese a segítségére lesznek a megfelelő nyugdíj célú megtakarítás kiválasztásában.

Érdemes az előgondoskodást a lehető leghamarabb elkezdeni, mert egy 1-2 évvel később elkezdett öngondoskodás a teljes megtakarítást nézve több millió forinttal kevesebb össztőkét eredményez!

Kérje díjmentes ajánlatunkat és kezdjen el megtakarítani időben!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:

 • Előtakarékosság nyugdíjra
 • Öngondoskodás nyugdíj
 • Nyugdíj előtakarékosság: Mikor kezdjek neki?
 • Nyugdíjbiztosítás adójóváírás: Minél előbb, annál több
 • Nyugdíj előtakarékosság összehasonlítás


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Nyugdíj kalkulátor 2011

  Nagy Tibor
  Tisztelt Deák Úr! Önkéntes nyugdíjpénztárból csakis 21. év után lehet adómentesen tőkét felvenni? Ha mondjuk a 16. évben felvenném a tőke egy részét -amit az első 4-5 évben fizettem be-, akkor az is adóköteles? 2010-től vagyok tag. Előre is köszönöm!
  Tisztelt Nagy Tibor Úr!
  Az önkéntes nyugdíjpénztár a 10. év után növekvő ütemben válik adómentessé és 100%-ban csak a 20. évben lesz az. A 10. év után a teljes egyenleg 90%-a adóköteles, a 11. év végén a 80%-a és így csökken évente. a A 15. év végén így a bent lévő összeg és a hozamok 50%-a adóköteles, azaz SZJA és EHO fizetési kötelezettség terheli!
  2012.06.25.

  Deák Ferenc István

  Nyugdíj kalkulátor 2011

  Név Kiss Gabriella
  2012 május 1-től számitok nyugdijasnak, 40 éves munkaviszonnyal. 2009-ben a mi korosztályunk volt az első, akik a magánnyugdijunkat betettük az állami nyugdijrendszerbe. Azt mondták, hogy majd ha nyugdijas leszek, akkor havi szinten csöpögtetik nekem vissza. Kérdésem az lenne, hogy ezt nekem most kezdik fizetgetni vagy majd ha elérem a 64 évet. Mi ennek a menete, mert erről nem beszélt nekem senki ott a nyugdijintézetben, ilyen kérdés nem volt a formanyomtatványon. Köszönöm Kiss Gabriella
  Kedves Kiss Gabriella!
  Kérdésével kapcsolatban az alábbi állásfoglalásunk van:
  A magánnyugdíjpénztári egyenleg járadék formájában történő kifizetése a nyugdíjra való jogosultság megállapításától kezdődik. Magyarul, ha Ön május 1-től jogosult az öregségi nyugdíjra, akkor május 1-től fogja kapni a járadékot a magánpénztárból is.
  2012.05.08.

  Deák Ferenc István

  Nyugdíj kalkulátor 2011

  Karda Levente
  Szeretném megkérdezni hogy hogyan lehetséges az önkéntes állami nyugdijban való bekapcsolodás. És utolag , nyugdijkorhatár elérésekor hogyan van folyositva a nyugdij? Én 44 éves vagyok , ilyen korban még érdemes elkezdeni? Külömben külföldön (Römániában) dolgozok , Román állampolgárként, de a tavaly ota magyar állampolgár is vagyok és van személyigazolványom és lakcimkártyám. Köszönöm a tájékoztatást Karda Levente
  Tisztelt Karda Levente Úr!
  Önkéntes nyugdíjpénztárat bármikor köthet, ha Önnek az a legszimpatikusabb nyugdíj célú megtakarítás! Az önkéntes nyugdíjpénztárak (ha addig még létezni fognak) a nyugdíj korhatár elérésekor a tag döntése szerint egyösszegben vagy havonta is fizethetnek. 44 éve skorban Önnek még legalább 20 éve van megtakarítani, amely idő alatt komoly tökét fel lehet halmozni egy erre leginkább alkalmas megtakarítással. Amennyben igényli kollégáink díjmentes személyes tájékoztatást adnak Önnek!
  2012.03.28.

  Deák Ferenc István

  Nyugdíj kalkulátor 2011

  Varai Tamas
  1979-töl élek németországban.Most mentem nyugdijba. 65 éves vagyok. M.országon van 13 ledolgozott évem. Hogy lesz a nyugdijam kiszámolva ha nincsenek béradataim?
  Tisztelt Varai Tamás Úr!
  A Magyarországon ledolgozott 13 év átlagkeresete alapján fog kapni egy csökkentett összegű nyugdíjat!
  2012.02.24.

  Deák Ferenc István

  Nyugdíj kalkulátor 2011

  Dognai Tibor
  Tiszteletem Deák Úr!
  Jelenleg a munkáltatóm önkéntes nyugdíjpénztárat fizet nekem havi 13.000 Ft-os összegben. Mit gondol ez önmagában elég lesz a nyugdíjamra?
  Tisztelt Dognai Tibor Úr!
  Sajnos pontos információt csak minden Önre vonatkozó adat ismeretében tudnék mondani, de általánosságban elmondható, hogy az önkéntes nyugdíjpénztárat érdemes lenne egy rugalmasabb hozzáférésű megtakarítással is kombinálni. Sajnos a 2010-es magánnyugdíjpénztár államosítás óta a nyugdíjpénztárak jövője nem túl rózásás, ezen kívül azt sem lehet tudni biztosan,hogy a munkáltatója meddig fogja Önnek fizetni a tagdíjat. Kérem töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és munkatársaink minden kérdésére választ adnak!
  2011.11.21.

  Deák Ferenc István

  Nyugdíj kalkulátor 2011

  Kiss-Horváth István
  Tisztelt Deák Úr!
  A nyugdíj kalkulátor szerint nekem ahhoz, hogy az átlagfizetésemet elérjem időskoromban most 33.000 F-ot kellene havonta félreraknom! A probléma az, hogy jelenleg nem áll rendelkezésre havonta ekkora összegem erre. Indíthatom kevesebb pénzzel is a megtakarítást? Köszönettel: Kiss-Horváth István
  Tisztelt Kiss-Horváth István Úr!
  Természetesen a nyugdíj előtakarékosság indítható kisebb összeggel is, mert a későbbiek során bármikor lehetőség lesz a havi díj megemelésére. Az összegnél talán még fontosabb, maga a tény hogy az öngondoskodást minél hamarabb elkezdjük, mert az éveken át történő halogatással több millió forintot lehet elbukni! Kérem adja meg telefonszámát és kollégáink díjmentesen segítenek Önnek a megfelelő havi összeg és nyugdíj előtakarékossági forma kiválasztásában!
  2011.10.11.

  Deák Ferenc István

  Nyugdíj kalkulátor 2011

  Kolozsvári Gergő
  Üdvözletem!
  Pályakezdőként mit érdemes választanom az állami nyugdíjpénztárat vagy a magánt??? Köszönöm!
  Tisztelt Kolozsvári Gergő!
  Sajnos önmagában egyik sem elég, de pályakezdőként mi mindenképpen a magánnyugdíjpénztárat javasoljuk Önnek. Az legalább független az államtól, és a befizetett gyenleget elkülönülten kezeli amelyet majd mindenképpen Ön fog megkapni. Ezt még célszerű kiegészíteni egy magas kamatozású nyugdíj előtakarékossággal, amelyről bővebb tájékoztatást kollégáink tudnak Önnek adni! 
  2011.09.08.

  Deák Ferenc István

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu