Nyugdíj előtakarékosság:

Éves 20%, de max 130e Ft-os támogatás
Rugalmas hozzáférés a futamidő alatt
Magas hozamkilátások, akár 6-8%/év 
Kamatadó mentesen és biztonságosan
Illetékmentes örökléssel, adómentesenKeressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Nyugdíj előtakarékosság kalkulátor

Utolsó módosítás: 2013.02.27.

Ön már tudja miből fog megélni idős korában? Ha belegondol, a kérdés jogos, hiszen azt már valószínűleg Ön is tudja, hogy nyugdíjrendszerünk, a jelenlegi formában fenntarthatatlan. Ennek számos oka van.  Egyrészt, társadalmunk elöregszik, így a csökkenő fiatal réteg nem fogja tudni érdemben eltartani a nyugdíjasok tömegét. Jelenlegi nyugdíjrendszerünk ugyanis felosztó- kirovó rendszerben működik, ami azt jelenti, hogy az adott hónapban, a dolgozóktól levont nyugdíjjárulékot osztják ki a következő hónapban nyugdíj formájában. A másik nagy probléma az, hogy sokan nem is a valós jövedelmükre vannak bejelentve, hanem jó esetben talán minimálbérre, így nincs is érdemben a járulékot levonni.

A kormány, az elkövetkezendő években a következőket teheti. Először is, a nyugdíj korhatárt kitolják, így a nyugdíjak folyósítását is csak később kell megkezdeni. Másrészt pedig a nyugdíj mértékét csökkentik, ami a jelenleg is alacsony nyugdíj mellett szinte katasztrófához vezet.

Amennyiben, Ön nem szeretne nyugdíjas korában, az életszínvonala hanyatlásával szembe nézni, kezdjen meg még időben, nyugdíj kiegészítésként anyagi tartalékot képezni.

A nyugdíj előtakarékosság összege

Nyugdíj előtakarékosság kapcsán, érdemes aktuális anyagi helyzete szerint eldöntenie, hogy egyszeri díjas, vagy pedig rendszeres díjas megtakarítás az elérhető számára. Az egyszeri díjas megtakarítási formák nyilvánvalóan azoknak ajánlott, akik rendelkeznek nagy mennyiségű befektethető vagyontömeggel. A rendszeres megtakarítás előnye ezzel szemben az, hogy a kívánt pénzmennyiséget összegyűjthetjük az évek folyamán is. Nyugdíj kalkulátorunk, a népszerű befektetéses biztosítással számol, így beállíthatjuk azt, hogy a folyósítási időszakban egy összegben, vagy havi járadék formájában szeretnénk-e felvenni megtakarított pénzünket.

A legjobb nyugdíj előtakarékosság

A nyugdíj előtakarékosság, és általában a megtakarítások terén, csak egyénileg beszélhetünk legjobb előtakarékossági lehetőségről. Ez azt jelenti, hogy nincsen olyan nyugdíj előtakarékossági forma, amely mindenkinek egyformád kedvező feltételeket biztosít, hiszen portfóliónkat érdemes befektetési szokásunk, vagy éppen kockázatvállalási képességünk alapján összeállítani. A nyugdíjcélú megtakarítás kapcsán is igaz az, hogy érdemes több lábon állni, hiszen így befektetésünket is megoszthatjuk a különböző kockázatú, és hozamtermelő képességű pénzügyi termékek között.

Nyugdíj megtakarítás kalkulátor

Nyugdíj kalkulátorunk segítségével, Ön is könnyen kiszámíthatja, hogy rendszeres megtakarítással, milyen pénzösszegre tehet szert annak érdekében, hogy állami nyugdíját kiegészítse.

Kérjen ajánlatot nyugdíj előtakarékosság témájában, és tanácsadóink segítenek megtalálni az optimális megoldást az Ön számára.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Nyugdíjbiztosítás adókedvezmény
 • Nyugdíjbiztosítás adókedvezménye
 • Hogyan örökölhetőek nyugdíj megtakarításaink?
 • NYESZ-R
 • Nyugdíj előtakarékosság biztonsága


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu