Nyugdíj előtakarékosság:

Éves 20%, de max 130e Ft-os támogatás
Rugalmas hozzáférés a futamidő alatt
Magas hozamkilátások, akár 6-8%/év 
Kamatadó mentesen és biztonságosan
Illetékmentes örökléssel, adómentesenKeressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Nyugdíj előtakarékosság biztosítás

Utolsó módosítás: 2014.05.08.

A 2014-es év meghozta a biztosítói szektor számára az igazi áttörést, és az állam jóváhagyásával, és támogatásával végre létrehozhattak egy olyan nyugdíj előtakarékosságot, ami biztosítás is egyben. Röviden ez a nyugdíjbiztosítás eddig íródott története, jelenleg ott tartunk, hogy több mint 50 különböző nyugdíjbiztosítási ajánlat várja, hogy aláírjuk. Nézzük meg a nyugdíj előtakarékosság és biztosítás közös együttműködését.

Mi a jó a nyugdíj előtakarékosságban?

A nyugdíj előtakarékosság feladata, hogy kipótolja az államtól kapott nyugdíjunkat egy akkora összeggel, hogy lehetőleg ne essen vissza drasztikusan az életszínvonalunk. Az kimondottan jó, hogyha már az első fizetésünkből elkezdünk takarékoskodni, akkor alacsony összegből is nagyszerű eredményeket érhetünk el, anélkül, hogy különösebben hiányozna a megtakarításra szánt összeg.

A kiemelt nyugdíj előtakarékosságokra 20%-os adókedvezményt tudunk igénybe venni, aminek a felső határa megtakarítási típusonként eltérő, de évente 100-150.000 forint között van.

Mi a jó a biztosításban?

A biztosítás, teljes nevén (befektetéses) életbiztosításnak több előnye is van más megtakarításokkal szemben.

Mindenképp előre kívánkozik, hogy az esetleges elhalálozásunk esetén, az általunk megadott kedvezményezett (nem feltétlenül az örökösünk) adómentesen jut hozzá a befektetéses életbiztosítás egyenlegéhez, és/vagy a biztosítási összeghez.

A megtakarításos életbiztosításokban profi szakemberek intézik a tényleges befektetést.

A biztosító minden fizetési alkalomnál emlékeztetőt küld számunkra, hogy nehogy elfelejtsük befizetni az aktuális díjakat. Ez nagyon fontos egy rendszeres megtakarítás esetén.

Nyugdíj előtakarékosság és biztosítás?

2014.01.01-től megszületett a nyugdíjbiztosítás, ami egyben nyugdíj előtakarékosság, és biztosítás is. Magában hordozza a fent is említett előnyöket, és ezen felül még, és ezen felül is számunkra előnyös tulajdonságokkal lett felvértezve.

Kezdjük azzal, hogy a befizetéseink (rendszeres és eseti is) után 20%-os, évente legfeljebb 130.000 forint adókedvezmény igényelhetünk vissza.

Szabadon fektethetünk be a nyugdíjbiztosításon keresztül a világ szinte bármely régiójába, az általunk összeállított portfólión keresztül, és ezt a portfóliót évente többször is díjmentesen változtathatjuk meg.

Nemcsak halál és lejárat (a nyugdíjbiztosítás induláskor aktuális nyugdíjkorhatár betöltése) esetén szolgáltat a biztosító, hanem akkor is ha megrokkanunk (TB szerint minimum 40%-osan), és ha hivatalosan nyugdíjba vonulunk a nyugdíjkorhatár előtt.

Ismerjük meg még jobban a nyugdíjbiztosítást!

Ebben a cikkben bemutattuk, hogy 2014-től már egyszerre tudjuk élvezni a nyugdíj előtakarékosságok, az életbiztosítások, és adókedvezmény jótékony hatását, egy nyugdíjbiztosításon keresztül. Ismerje meg Ön is még jobban ezt a nyugdíj előtakarékosságot, hiszen szinte biztosan az Ön számára is egy jó opció lehet. Ehhez mindössze annyi kell, hogy töltse ki ezt a rövid adatlapot, és szakértőnk megkeresi Önt, és megmutatja a kis betűs részeket, és megtalálja az optimális nyugdíj előtakarékosságot!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:

 • Nyugdíjbiztosítás adókedvezménnyel
 • Befektetési tippek nyugdíj előtt állóknak
 • Tartós Megtakarítási Számla
 • Nyugdíj előtakarékosság Uniqa
 • Életbiztosítás nyugdíjcélra


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu