Nyugdíj előtakarékosság:

Éves 20%, de max 130e Ft-os támogatás
Rugalmas hozzáférés a futamidő alatt
Magas hozamkilátások, akár 6-8%/év 
Kamatadó mentesen és biztonságosan
Illetékmentes örökléssel, adómentesenKeressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

A legjobb nyugdíj megtakarítás

Utolsó módosítás: 2014.05.19.

Mindannyian a legjobb megtakarítást keressük magunknak, legyen akármilyen célról szó, ez kiváltképp igaz a nyugdíj megtakarításokra. Mi most megversenyeztettük a nyugdíj előtakarékosságokat, és megosztjuk Önnel az eredményt.

Szűkítsük a kört!

Sokféle különböző nyugdíj megtakarítás közül választhatunk idős korunk finanszírozásához, ezért több szempontot is érdemes figyelembe venni. A legelső szemponttal, az állami támogatással egyből 3 résztvevőre szűkíthetjük a versenyt. A 20%-os adójóváírás ugyanis csak a nyugdíj előtakarékossági számlára, az önkéntes nyugdíjpénztárra, és a nyugdíjbiztosításra vonatkozik.

Akkor nézzük meg, hogy a 3 megmaradt nyugdíj megtakarításból melyik a legjobb!

A legjobb megtakarítás a …

nyugdíj előtakarékossági számla, ha rendelkezünk komoly befektetői múlttal, és tudással. Itt ugyanis teljesen a saját sikerünk kovácsai vagyunk, mi magunk intézzük a befektetésünket. Erre szükség is van, hiszen a NYESZ egy olyan értékpapír számla, ahol kereskedni kell ahhoz, hogy hozamot érjünk el. Az adókedvezmény mértéke évente legfeljebb 100.000 forint, ha 1955 előtt születtünk, akkor 130.000 forint.

A legjobb megtakarítás az …

önkéntes nyugdíjpénztár, hiszen ezt a munkáltatónk is fizetheti helyettünk (ilyenkor azonban nincs adókedvezmény). Általában 3 portfólióból választhatjuk ki, hogy melyikbe szeretnénk befektetni, aminek az állam határozza meg az összetételét, így nem lesz veszteséges a megtakarításunk. Az önkéntes nyugdíjpénztárra évente akár 150.000 forint adókedvezményt is igénybe vehetünk.

A legjobb megtakarítás a…

nyugdíjbiztosítás, ugyanis nemcsak lejáratkor térít (szerződés indításakor aktuális nyugdíjkorhatár elérése), hanem rokkantság (TB szerint min. 40%), haláleset, és tényleges nyugdíjba vonulás esetén is. Szabadon fektethetünk akár külföldi, akár magyar eszközalapokba, az egyénileg összeállított portfóliónkon keresztül. Az adókedvezmény, amit visszaigényelhetünk évente akár 130.000 forintra is rúghat.

Tőlünk függ, hogy mi a legjobb   

A verseny eredménye szerint a fent említett 3 megtakarítás egyaránt elnyerte az első helyet. Mivel nagymértékben függ tőlünk, hogy melyik tulajdonságot tartjuk a fontosabbnak. Konkrét nyugdíj megtakarítás kiválasztásához töltse ki az itt található űrlapot, és nyugdíj megtakarítási szakértőnk felkeresi Önt, hogy a 3 elsőből csak egy maradjon, az Ön nyugdíj megtakarítása!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:

 • Nyugdíj előtakarékosság garanciák
 • Tudta, hogy Ön tovább fog élni, mint a magyar nyugdíjrendszer?
 • Nyugdíj előtakarékosság havi járadék
 • Nyugdíj előtakarékosságok adókedvezménye 2014
 • Nyugdíjcélú megtakarítás adókedvezmény


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu