Ön is gondol gyermekére?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 15,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 24,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,9 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Megtakarítás újszülöttnek

Utolsó módosítás: 2014.03.18.

Az újszülött megtakarítás egy nagyon hasznos dolog, aminek az ereje az időben rejlik. Egy-egy év késlekedés sok pénzünkbe kerülhet, és nem nekünk, hanem a gyerekünknek, konkrét számunkkal megmutatjuk, hogy miért indítson újszülött megtakarítást, és nyerjen vele akár 2 millió forintot.

Milyen gyermek megtakarítást választhatunk?

Gyermekünk életkezdésének megtámogatásához számos megtakarítási forma közül választhatunk. A gyermek megtakarítások az alábbiak lehetnek:

 1. gyermek megtakarítási számla
 2. term fix életbiztosítás
 3. Start számla
 4. befektetéses életbiztosítás

Mind a 4 megtakarítás arra hivatott, hogy míg gyermekünk nagykorú lesz, addig pénzt gyűjtsünk neki, amit ő szabadon felhasználhat.

Megtakarítás az újszülöttnek?

Induljunk ki egy sokat emlegetett képletből: tőke = idő x pénz vagyis, a felhalmozott pénz nagymértékben függ attól, hogy mennyi ideig takarítunk meg.

Az ideális esetben, már akkor elindítjuk a gyermek megtakarításunkat, amikor az újszülöttet hazavisszük a kórházból. Az idő az egyik legnagyobb fegyver a kezünkben a gyermek megtakarításról beszélünk.

Úgy gondoljuk, hogy itt az ideje, hogy a számok beszéljenek megint. Most megmutatjuk az újszülött megtakarítások fontosságát. Az alábbi kalkuláció 8 %-os éves hozammal készült 3 %-os indexálás, és 3 %-os inflációt feltételezve. A táblázatban található értékeket mai vásárlói értéken kell értelmezni, vagyis számszerűleg magasabb érték lesz a lejárati összeg, de ennyit fog érni.

 

 

A táblázatból egyértelműen kiolvashatjuk, hogyha valóban elindul az újszülött megtakarításunk, akkor mennyivel jobban járunk, mintha éveket késlekedünk. Egy havi 25.000 forintos megtakarításnál 2 év késlekedés több mint 1 millió forinttal kevesebb lejárati összeget generál.

Újszülött megtakarítás: Indítsuk el még ma!

Az újszülött megtakarítás nagy előnye az időben rejlik, és a lényege, hogy még akkor elindítjuk, amikor a gyermekünk még valóban újszülött. Egyetlen egy év elvesztegetése akár 700.000 forint mínuszt jelenthet, míg egy 4 évnél ez a szám akár a 3 millió forintot is elérheti. Ahhoz, hogy Ön ezt a pénzt megnyerje, és ne elveszítse, csak annyit kell tennie, hogy töltse ki az itt található űrlapot. Megtakarítási szakértőnk felkeresi Önt, és egy egyórás személyes konzultáció keretein belül megtalálja azt az újszülött megtakarítást, ami anyagilag biztosítja (leendő) gyermeke életkezdését.

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:

 • Babakötvény összehasonlítás
 • Hogyan történt a Babakötvény államosítása?
 • Mit tegyünk azért, hogy gyermekeink ne hitelből éljenek
 • Legjobb Start számla
 • Gyermek életbiztosítás


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu