Ön is gondol gyermekére?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 15,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 24,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,9 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Gyermek életbiztosítás

Utolsó módosítás: 2014.04.09.

Egy szülő életében a gyermek a legfontosabb, szerintünk is. Éppen ezért azt is tudjuk, hogy a gyermekre nagyon sok pénzt (akár többet is, mint amennyink van) vagyunk hajlandóak áldozni, ha szükség van rá. Szeretnénk segíteni a szülőknek abban, hogy felkészüljünk együtt minden olyan lehetőségre, ami anyagilag nagyobb kiadást jelenthet, legyen szó akár egy váratlan kórházi ellátásról, akár egy egyetemi tanulmányról.

Milyen életbiztosítás javasolt a gyermeknek?

Miután a gyermekkor általában 18 éves korunkig tart, ezért elég sok célra köthetünk ilyen hosszú idő alatt életbiztosítást. Ez elsősorban a döntésünkön, másodsorban pedig az anyagi lehetőségeinken múlik. Alapvetően 2 céllal kötünk életbiztosítást:

 1. kockázati védelem
 2. befektetés, megtakarítás

Most ezeket fogjuk egy kicsit bővebben kivesézni, és körüljárni. A gyermekek jövője rendkívül fontos szempont szerintünk, elég csak ide kattintani egy bővebb gyermekekkel foglalkozó részletes cikkhez.

A gyermek kockázati védelme

Sokan sajnos csak legyintenek egyet, hogy a gyermek úgysem keres pénzt, így ha egy sajnálatos baleset történik vele, akkor jövedelem nem esik ki a háztartásból. Ki kell ábrándítsuk az így gondolkodókat, mert egy-két dolgot nem vesznek figyelembe:

 1. Egy szülő minden pénzt megadna, hogy gyermekét a legjobb orvos gyógyítsa, és a legjobb ellátást kapja (alapítványi szoba), a „gyógyulós ajándékokról” már nem is beszélve.
 2. A rehabilitációs időszakban a gyógyászati segédeszközök nincsenek ingyen, egy magántanárról már nem is beszélve.
 3. Nem ismerünk olyan szülőt, aki ne venne ki szabadságot, hogy a gyermekével legyen a kórházban, és már jelentkezik is a kieső jövedelem.

Ha ezt összesítjük, akkor egy kórházi ellátás, hálapénz, ajándékok, alapítványi szoba, gyógyászati segédeszköz együttesen egy 150-200.000 forint költséget simán kitermel számunkra. Belegondolva, ha betegszabadságon vagyunk, akkor a fizetésünk 60%-t kapjuk csak meg, akkor ez egy anyagilag kellemetlen feladat. Mint mindig, most is a megelőzést, a prevenciós gondolkodást helyezzük az előtérbe. Érdekli egy olyan ajánlat, amivel fel tud készülni egy ilyen eseményre is, akár havi 2.667 forintból?

Ha igen a válasz, akkor itt tudja felvenni a kapcsolatot életbiztosítási szakértőnkkel.

A gyermek megtakarításos életbiztosítása

Amikor gyerekeknek szóló befektetéses életbiztosításokról beszélünk, akkor általában egy olyan megtakarítási programban gondolkozunk, ami finanszírozni fogja számára az egyetemet, vagy a főiskolát. A gondolat hibátlan, és a megtakarításos életbiztosítások egy része pedig kifejezetten alkalmas erre a célra.

Más megtakarítási lehetőségekkel szemben egy olyan rendkívüli nagy előnye van, hogy ha véletlenül meghalnánk a futamidő alatt, akkor a biztosító vállalja, hogy helyettünk befizeti a hátralévő díjakat. Ilyenre semelyik másik megtakarítási forma nem képes.

Az pedig, hogy magas nyereségeket lehet elérni egy ilyen megtakarításos életbiztosítással köszönhető, hogy szabadon választhatunk magunknak befektetési portfóliót, és hogy profi szakemberek kezelik a pénzünket.

Biztonság, védelem, nyereség, prevenciós gondolkozás: Ez az életbiztosítás

Ebben a cikkben nem csak a gyermek megtakarításról ejtettünk pár szót, hanem a gyermek védelméről is. Ahogy szoktuk mondani a gyermek egy kis ember, úgyhogy kezeljük is úgy, mint egy kicsi felnőttet. Gondoskodjunk mind a védelméről, mind a megtakarításáról. Töltse ki az itt található űrlapot, és életbiztosítási szakértőnk felkeresi Önt, hogy gyermeke megkapja a hozzá legjobban illő életbiztosításokat.

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:

 • Start számla nyitása
 • Újszülött megtakarítás
 • Babakötvény összehasonlítás
 • Legjobb Start számla
 • Melyik megtakarítást válasszam gyermekemnek?


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu