Ön is gondol gyermekére?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 15,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 24,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,9 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Életbiztosítás unoka részére

Utolsó módosítás: 2013.07.12.

Sok nagyszülő számára kiemelkedően fontos, hogy unokája anyagi biztonságát megalapozza, besegítsen a gyermek nevelésében és minél több terhet levegyen a szülők válláról.
A nagyszülők gyakran kezdenek azért anyagi tartalékolásba, hogy az unokáik továbbtanulásáról gondoskodjanak vagy éppen a fiatalok saját lakásba költözhessenek.

Szerencsére létezik olyan pénzügyi megoldás a hazai piacon, amely nem csak azt teszi lehetővé a nagyszülők számára, hogy megtakarítsanak, hanem mindez életbiztosítási védelemmel is egybeköthető.

Életbiztosítás megtakarítással kombinálva az unoka számára

 • Rendszeresség

Lényeges első körben az, hogy eldöntse milyen megtakarítási összeget kíván az unokája számára felhalmozni és ezt valójában milyen időtávon teheti meg.  A megtakarítással kombinált életbiztosítás keretén belül nem csak rendszeres díjakat helyezhet el, hanem a megtakarítást eseti díjakkal is megtoldhatja. Megtakarításos életbiztosítás minimális időtávja általában 10 év,a mely a költségek kitermelése mellett a megfelelő hozamtermeléshez is szükséges.  

 • Rugalmasság

A megtakarított pénz egy részéhez már a 3. év után hozzá lehet férni, azaz például a Start számlával ellentétben ehhez nem kell megvárni a gyermek 18 éves korát. A befizetett pénz pedig bármilyen célra fordítható, ebben semmilyen megkötést nem alkalmaz a biztosító.

 • Hozam

A megtakarításos életbiztosítás kiemelkedő hozamtermelésre képes, ráadásul a hozam mértékét nem befolyásolhatja az sem, hogy a jegybanki alapkamat mértéke drasztikusan csökken. A megtakarítási portfólió a befektetési szokások alapján összeállítható, így ez a kockázat mértéke akár minimálisra is csökkenthető.

 • Adómentes

Azt jó, ha tudja, hogy a megtakarított pénzhez unokája a lejáratkor kamatadómentesen hozzáférhet.

 • Biztonság

Kombinált megoldás révén magát a megtakarítási funkciót életbiztosítással is egybekötheti. Így a biztosító nem csak lejáratkor fizet, hanem a biztosítási összegre számíthat egy váratlan haláleset, kórházi ápolás, műtét, sőt rokkantság után is.

Hogyan igényelhetem?

Az itt található ajánlatkérő kitöltése után egy munkanapon belül szakértő kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, majd készséggel felvázolják lehetőségeit egy személyes találkozás keretén belül.

Amennyiben szeretne előzetes kalkulációt is végezni a megtakarítási összeg kapcsán, ezt megteheti a weboldalunkon található kalkulátor segítségével is.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Gyermek előtakarékosság: Mennyibe kerül a diploma 2014-ben?
 • Kinek jár a TGYÁS?
 • A takarékbélyeg, mint gyermek megtakarítás
 • Legjobb Start számla
 • A családi életbiztosítás fontossága


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu