Ön is gondol gyermekére?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 15,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 24,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,9 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Életbiztosítás unoka részére

Utolsó módosítás: 2013.07.12.

Sok nagyszülő számára kiemelkedően fontos, hogy unokája anyagi biztonságát megalapozza, besegítsen a gyermek nevelésében és minél több terhet levegyen a szülők válláról.
A nagyszülők gyakran kezdenek azért anyagi tartalékolásba, hogy az unokáik továbbtanulásáról gondoskodjanak vagy éppen a fiatalok saját lakásba költözhessenek.

Szerencsére létezik olyan pénzügyi megoldás a hazai piacon, amely nem csak azt teszi lehetővé a nagyszülők számára, hogy megtakarítsanak, hanem mindez életbiztosítási védelemmel is egybeköthető.

Életbiztosítás megtakarítással kombinálva az unoka számára

 • Rendszeresség

Lényeges első körben az, hogy eldöntse milyen megtakarítási összeget kíván az unokája számára felhalmozni és ezt valójában milyen időtávon teheti meg.  A megtakarítással kombinált életbiztosítás keretén belül nem csak rendszeres díjakat helyezhet el, hanem a megtakarítást eseti díjakkal is megtoldhatja. Megtakarításos életbiztosítás minimális időtávja általában 10 év,a mely a költségek kitermelése mellett a megfelelő hozamtermeléshez is szükséges.  

 • Rugalmasság

A megtakarított pénz egy részéhez már a 3. év után hozzá lehet férni, azaz például a Start számlával ellentétben ehhez nem kell megvárni a gyermek 18 éves korát. A befizetett pénz pedig bármilyen célra fordítható, ebben semmilyen megkötést nem alkalmaz a biztosító.

 • Hozam

A megtakarításos életbiztosítás kiemelkedő hozamtermelésre képes, ráadásul a hozam mértékét nem befolyásolhatja az sem, hogy a jegybanki alapkamat mértéke drasztikusan csökken. A megtakarítási portfólió a befektetési szokások alapján összeállítható, így ez a kockázat mértéke akár minimálisra is csökkenthető.

 • Adómentes

Azt jó, ha tudja, hogy a megtakarított pénzhez unokája a lejáratkor kamatadómentesen hozzáférhet.

 • Biztonság

Kombinált megoldás révén magát a megtakarítási funkciót életbiztosítással is egybekötheti. Így a biztosító nem csak lejáratkor fizet, hanem a biztosítási összegre számíthat egy váratlan haláleset, kórházi ápolás, műtét, sőt rokkantság után is.

Hogyan igényelhetem?

Az itt található ajánlatkérő kitöltése után egy munkanapon belül szakértő kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, majd készséggel felvázolják lehetőségeit egy személyes találkozás keretén belül.

Amennyiben szeretne előzetes kalkulációt is végezni a megtakarítási összeg kapcsán, ezt megteheti a weboldalunkon található kalkulátor segítségével is.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Lakás előtakarékosság gyerekeknek
 • Start számla maximális összege
 • Gyermek megtakarítások
 • Start számla nyitása
 • Életbiztosítás gyermekeknek


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu