Ön is gondol gyermekére?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 15,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 24,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,9 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Életbiztosítás gyermekeknek

Utolsó módosítás: 2013.07.04.

Igaz, hogy minden 3 és 18 év közötti gyermek az állam jóvoltából balesetbiztosítási védelemben részesül, de erről sokan nem tudnak, vagy nem tartják elégségesnek ezt a szolgáltatást. Egy jól választott biztosítási megoldással, pedig a gyermeket nem csak bebiztosíthatjuk, hanem a felnőtt életben való elindulását is pénzügyi szempontból megkönnyíthetjük.

Az életbiztosítási rész

Baleset a családon belül szinte bárkivel történhet, ami igen komoly anyagi megterhelést jelenthet szeretteink számára. Mivel önmagában az újszülött és a csecsemőhalandóság nagy kockázatot jelent a biztosítók számára, ezért jó, ha tudjuk, hogy életbiztosítás keretén belül 1-14 vagy 1-18 éves korú gyermekünkre köthetünk biztosítást.

 • Családi balesetbiztosítás

Létezik a hazai piacon olyan biztosítási megoldás, amely megengedi azt, hogy a szülők mellett az egy háztartásban élő gyermekek is biztosítási védelemben részesüljenek. A gyermekek száma a biztosítás szempontjából nem releváns. A kikötés értelemszerűen az, hogy a gyermekek a 18 éves korukat nem tölthetik be, de már elmúltak 1 évesek. Maga a biztosítás gyermek csomaggal is kiegészíthető így a szülők esetében is szóba kerülő biztosítási események bekövetkeztekor a biztosító térítést nyújt. Ez nem csak egészségkárosodás, baleseti kómás állapot, baleseti műtét, hanem akár baleseti műtét és csonttörés után is járhat.

 • Gyermek egészségbiztosítási kiegészítő

Ezenkívül választhatunk olyan biztosítási csomagot, mely egy vagy két gyermekünk kórházba kerülése után térítést nyújt. Így ha a gyermek heveny fertőzés miatt ellátásra szorul, a biztosító kifizeti az előre meghatározott biztosítási összeget.

A megtakarítási rész

Gyermekünk nem csak különböző életbiztosítási védelemben részesülhet, hanem ezzel egybekötve akár anyagi tartalékot is képezhetünk számára. Egy gyors fejszámolással kikalkulálható az, hogy a gyermek felnevelése, az egyetemi vagy főiskolai éveket is beleértve súlyos milliókkal terhelheti meg a családi kasszát. Nem nehéz belátni, hogy erre havi fizetésünk nem nyújt kellő fedezetet.  A költségek finanszírozása érdekében hasznos lehet már akár a gyermek születésétől fogva rászoktatni magunkat arra, hogy jövedelmünk egy részét megtakarítási célra elkülönítjük.

A gyermek megtakarítási programot akár személyre is szabhatjuk, így nem csak azt határozhatjuk meg, hogy milyen összeget szánunk a gyermek jövőjére, hanem azt is, hogy félretett pénzünk milyen kockázat mellett kerüljön hosszútávon befektetésre. Ráadásul a megtakarításhoz nem csak a lejáratkor, hanem a futamidő alatt is kellő rugalmassággal hozzáférhetünk.

Amennyiben szeretne személyre szabottan is megismerkedni a gyermek részére nyújtott életbiztosítási lehetőségekkel töltse ki alábbi ajánlatkérőnket és szakértő kollégáink azonnal megkezdik kérésének feldolgozását.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Megtakarítás újszülöttnek
 • Gyermek megtakarítási tippek
 • Befektetés gyermekeknek 2. rész
 • Start számla nyitása
 • Miért fontos szülőként megtakarítani?


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu