Ön is gondol gyermekére?

havi 10.000 Ft - 20 évig - 7,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 20 évig - 15,4 millió Ft
havi 30.000 Ft - 20 évig - 24,2 millió Ft
havi 20.000 Ft - 10 évig - 3,9 millió Ft
havi 40.000 Ft - 10 évig - 7,7 millió Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Életbiztosítás gyermekeknek

Utolsó módosítás: 2013.07.04.

Igaz, hogy minden 3 és 18 év közötti gyermek az állam jóvoltából balesetbiztosítási védelemben részesül, de erről sokan nem tudnak, vagy nem tartják elégségesnek ezt a szolgáltatást. Egy jól választott biztosítási megoldással, pedig a gyermeket nem csak bebiztosíthatjuk, hanem a felnőtt életben való elindulását is pénzügyi szempontból megkönnyíthetjük.

Az életbiztosítási rész

Baleset a családon belül szinte bárkivel történhet, ami igen komoly anyagi megterhelést jelenthet szeretteink számára. Mivel önmagában az újszülött és a csecsemőhalandóság nagy kockázatot jelent a biztosítók számára, ezért jó, ha tudjuk, hogy életbiztosítás keretén belül 1-14 vagy 1-18 éves korú gyermekünkre köthetünk biztosítást.

 • Családi balesetbiztosítás

Létezik a hazai piacon olyan biztosítási megoldás, amely megengedi azt, hogy a szülők mellett az egy háztartásban élő gyermekek is biztosítási védelemben részesüljenek. A gyermekek száma a biztosítás szempontjából nem releváns. A kikötés értelemszerűen az, hogy a gyermekek a 18 éves korukat nem tölthetik be, de már elmúltak 1 évesek. Maga a biztosítás gyermek csomaggal is kiegészíthető így a szülők esetében is szóba kerülő biztosítási események bekövetkeztekor a biztosító térítést nyújt. Ez nem csak egészségkárosodás, baleseti kómás állapot, baleseti műtét, hanem akár baleseti műtét és csonttörés után is járhat.

 • Gyermek egészségbiztosítási kiegészítő

Ezenkívül választhatunk olyan biztosítási csomagot, mely egy vagy két gyermekünk kórházba kerülése után térítést nyújt. Így ha a gyermek heveny fertőzés miatt ellátásra szorul, a biztosító kifizeti az előre meghatározott biztosítási összeget.

A megtakarítási rész

Gyermekünk nem csak különböző életbiztosítási védelemben részesülhet, hanem ezzel egybekötve akár anyagi tartalékot is képezhetünk számára. Egy gyors fejszámolással kikalkulálható az, hogy a gyermek felnevelése, az egyetemi vagy főiskolai éveket is beleértve súlyos milliókkal terhelheti meg a családi kasszát. Nem nehéz belátni, hogy erre havi fizetésünk nem nyújt kellő fedezetet.  A költségek finanszírozása érdekében hasznos lehet már akár a gyermek születésétől fogva rászoktatni magunkat arra, hogy jövedelmünk egy részét megtakarítási célra elkülönítjük.

A gyermek megtakarítási programot akár személyre is szabhatjuk, így nem csak azt határozhatjuk meg, hogy milyen összeget szánunk a gyermek jövőjére, hanem azt is, hogy félretett pénzünk milyen kockázat mellett kerüljön hosszútávon befektetésre. Ráadásul a megtakarításhoz nem csak a lejáratkor, hanem a futamidő alatt is kellő rugalmassággal hozzáférhetünk.

Amennyiben szeretne személyre szabottan is megismerkedni a gyermek részére nyújtott életbiztosítási lehetőségekkel töltse ki alábbi ajánlatkérőnket és szakértő kollégáink azonnal megkezdik kérésének feldolgozását.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Gyermek előtakarékosság: Mennyibe kerül a diploma 2014-ben?
 • A takarékbélyeg, mint gyermek megtakarítás
 • Befektetés gyermekeknek 2. rész
 • A lakáskassza, mint gyermek megtakarítás
 • Amit a GYES-ről röviden tudni kell


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu