Lakáskassza összegek:

havi 20.000 Ft - 45 hó - 3.220.000 Ft
havi 20.000 Ft - 57 hó - 3.600.000 Ft
havi 20.000 Ft - 72 hó - 5.000.000 Ft
havi 20.000 Ft - 96 hó - 6.400.000Ft
havi 20.000 Ft - 120 hó - 8.000.000 Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Rezsicsökkentés saját zsebből

Utolsó módosítás: 2013.07.25.

A kutatási eredmények arra mutatnak rá, hogy a magyar családok nagy része tudatosan készül arra, hogy a lehetőségekhez mérten saját életkörülményeiket javítsák, és ebbe beletartozik az otthon fejlesztése is.

Az OTP lakástakarék egy nemrégiben publikált felmérése szerint tíz családból hét tervez valamilyen lakásfelújítást az elkövetkező években. A válaszadók majdnem 40%-a nyilatkozott arról, hogy még az idén neki vágna a lakás korszerűsítésének, míg 14 %-uk ezt öt éven belül tartja reálisan is elképzelhetőnek.

A népszerű lakásfelújítási célok

A felmérés arra is választ keresett, hogy a megkérdezettek milyen munkálatokat végeztetnének el legszívesebben ingatlanukban. A felmérésben résztvevők 37%-a a konyha vagy a fürdőszoba felújítása mellett voksolt, míg 36%-uk az energia korszerűsítést választana. Ez utóbbi egyébként nem csak ajtók, ablakok cseréjét jelenti, hanem a hőszigetelést és a fűtési rendszer korszerűsítését is.

A felmérés tanulsága az, hogy a válaszadók valóban törekednek az életszínvonaluk növelésére, de nagyfokú tudatosságra vall az is, hogy jelentős részük olyan felújítási munkákkal szimpatizál, amely az energetikai korszerűsítést érinti. Ez pedig nem csak a lakás komfort fokozatát növelheti, hanem jelentősen hozzájárulhat a rezsiköltségek csökkenéséhez is.
Ezen beruházások tehát anyagi szempontból megtérülésre képesek, hiszen a fűtésszámla redukálása hosszútávon minden családnak előnyös lehet.

Ön is felújíthatja ingatlanát!

A dolog érdekessége, hogy sokan nem is gondolnák, de valójában már csekély anyagi ráfordítás mellett is képesek lennének arra, hogy lakásukat korszerűsítsék néhány éven belül.
Ez valójában azt jelenti, hogy havonta majdnem tízezer forint megtakarításával, a lakástakarék szerződés keretén belül akár hat év alatt egymillió forintot is összegyűjthetünk.
Amennyiben szeretne Ön is megismerkedni lakás előtakarékossági lehetőségeivel, forduljon bizalommal tanácsadóinkhoz, akik egy személy konzultáció alkalmával, készséggel rendelkezésére állnak. Ugyanezt, ha már havi 15 ezer fordítással számítjuk, akkor a milliós összeghez már négy év is elegendő lenne.

A lakáskassza konstrukció értelmében ugyanis az adott évi befizetéseink 30%-a után állami támogatásban is részesülhetünk, legfeljebb évi 72 ezer forint értékben.  Ez olyan vissza nem térítendő támogatási összeg, amely jelentősen megtoldhatja egyéni befizetéseinket, különösen a 4 éves időtávval kalkulálva.

A lakáskasszában felhalmozott pénzünket viszont kizárólag lakáscéljaink egyikére fordíthatjuk, amibe nem csak a lakásvásárlás, hanem a felújítás, korszerűsítés és átalakítás is beletartozik.

Kalkulátorunk segítségével előzetesen is kiszámíthatja, hogy az évek folyamán milyen mértékű anyagi tartalékot képezhet.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Fundamenta lakáskassza hitel
 • Lakástakarék: pontosan mire használhatom?
 • Lakás előtakarékosság állami támogatással
 • OTP lakáselőtakarékosság
 • Lakás előtakarékosság havi 20000 forint befizetésével


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu