Lakáskassza összegek:

havi 20.000 Ft - 45 hó - 3.220.000 Ft
havi 20.000 Ft - 57 hó - 3.600.000 Ft
havi 20.000 Ft - 72 hó - 5.000.000 Ft
havi 20.000 Ft - 96 hó - 6.400.000Ft
havi 20.000 Ft - 120 hó - 8.000.000 Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

OTP Lakástakarék Előhitel – Hitel termék

Utolsó módosítás: 2013.01.16.

Az OTP Lakástakarék 1997 óta kínál lakás előtakarékossági, valamint kedvező kamatozású lakáshitel felvételi lehetőséget is.  A lakáscélt szolgáló hiteltermékek tekintetében, most a Hitel szerződésmódozattal együtt igényelhető előhitel konstrukcióra térünk ki.

A hitel összege és futamideje

1 és 2 millió forint között mozog az az összeg, amely az előhitellel igényelhető. Ez pontosan 1 millió, 1 millió 250 ezer, 1 millió 500 ezer, 1 millió 750 ezer, és 2 millió forintot jelenthet. A hitel összegét befolyásolja az, hogy adós jövedelmét milyen mértékben képes igazolni, valamint a hitel fedezeteként szolgáló célingatlan értéke is. A hitel kizárólag forint alapon kerül kiutalásra, kezelési költség felszámítása nélkül. Futamideje fixen 62 hónap, azaz valamivel több, mint 5 év.

A célingatlan és a hitel fedezet

A hitel összege Magyarországon lévő lakóház vagy lakás vásárlására, felújítására, vagy korszerűsítésére fordítható. A hitel biztosítékát, az OTP Bank által, a célingatlanra bejegyzett jelzálog szolgáltatja. Fontos, hogy az ingatlan ne képezze per tárgyát, ne legyen beterhelve, és tulajdoni viszonyai rendezettek legyenek. A hitelbiztosítékként történő értékmegállapítást az OTP Bank végzi. A hitel- jelzálogfedezet aránya, területeként eltérő, de akár a 90%-ot is elérheti. A hitelhez csatolt lakáskassza szerződést, az OTP Bank Nyrt.-re kell engedményezni. A hitel biztosítékául szolgáló ingatlan minimális értéke 3 millió forint.

A hiteligénylés, és folyósítás

A hiteligénylő, minden esetben csak devizabelföldi, természetes személy lehet. A hitel igénylője nem szerepelhet a KHR negatív  (ex BAR) listáján. A hiteligénylőnek, minimum 3 hónapra visszamenőleg rendszeres jövedelmet kell igazolnia. Elvárás, hogy az adós, a hitelcéllal érintett ingatlan tulajdonosa, vagy leendő tulajdonosa  legyen.

A hitel törlesztése

A hitel törlesztése, csak az adós nevére szóló, az OTP Banknál vezetett lakossági bankszámlájáról történhet. Amennyiben az adós Alap számlacsomaggal rendelkezik, annak számlevezetési díja 0 forint.   A törlesztés, havi egyenletes fizetési feltételekkel valósulhat meg. Az OTP Lakástakarék futamideje alatt, a havi befizetés a Lakástakarékba történik. A Lakástakarék szerződésben összegyűlt megtakarítás összege, betéti kamatokkal, állami támogatással együtt, a fennáló hiteltartozás kiegyenlítésére szolgál.  Az elő- illetve végtörlesztési szándékot, a Bank felé, írásban kell jelezni.

A hitel költségei és díjak

Az aktuális költségekről a Bank hirdetményében tájékozódhat. A hitel kamata havonta tőkésítésre kerül, az ügyleti kamat fix kamatozású.

Tegye fel kérdéseit Ön is lakás előtakarékosság témájában, és tanácsadóink készséggel válaszolnak egy személyes találkozás keretén belül.

Kalkulátorunkkal előzetes számításokat készíthet arról, hogy milyen mértékben növelheti meg lakás célra fordítható vagyontartalékát.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Lakás előtakarékosság
 • Lakás előtakarékosság 2012
 • Lakáskassza online
 • Legjobb lakás előtakarékosság
 • Lakásfinanszírozás több lépésben


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu