Lakáskassza összegek:

havi 20.000 Ft - 45 hó - 3.220.000 Ft
havi 20.000 Ft - 57 hó - 3.600.000 Ft
havi 20.000 Ft - 72 hó - 5.000.000 Ft
havi 20.000 Ft - 96 hó - 6.400.000Ft
havi 20.000 Ft - 120 hó - 8.000.000 Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Lakás előtakarékosság szerződési kedvezmény

Utolsó módosítás: 2012.10.15.

Néhány éve még 0%-os jelzáloghitel lehetőségek is elérhetőek voltak a hazai piacon, mára már azonban a lakás árának negyedével kell rendelkeznünk ahhoz, hogy egyáltalán hitelt kaphassunk. A saját lakáshoz való jutás, és az önerő előtemtése így még nehezebbé vált, mint eddig. Akik azonban még időben elkezdik a jövedelmük egy részét lakás célra félrerakni, olyan mértékű tökére tehetnek szert, amellyen a kívánt cél hamarabb megvalósítható, mint gondolnánk.

Lakás előtakarékossági ajánlatok
A lakás előtakarékoskodóknak rövidebb távon a lakáskassza szerződés megkötését, hosszabb távon viszont már a lakás célú befeketéses biztosítást szoktuk ajánlani. Néhány gondolatunk összefoglalva, hogy miért.

 • Lakáskassza

Lakáskassza szerződés megkötése 4,6, 8 és 10 éves időtartamra lehetséges. Maga a szerződés nem csak megtakarítási, hanem kedvezményes kamatozású, forint alapú hitel felvételét is lehetővé teszi. A lakáskasszába befizetehető pénz havi minimuma szolgáltatónként eltérő, de maximumát törvény szabályozza, így a 20 ezer forintot nem lépheti át.
A szerződés megkötésének költsége a szerződéses összeg 1%-át teszi ki, amelyet gyakran a szolgáltatók, egy- egy akció keretén belül félig, vagy teljesen elengedik. Például az OTP lakástakarék 2012. december 31-ig a Hitel módozat esetén a teljes szerződéses összeget elengedi.
A lakáskassza megtakarítás azonban nem csak ezért, hanem több okból is népszerű. Egyrészt kamatadómentesen gyűjthetjük kifejezetten lakás célra vagyonunkat, másrészt a befizetések 30%-a után, évente maximum 72 ezer forint állami támogatás is jár.  

 • Lakás célú életbiztosítás

A befektetési egységekhez kötött életbiztosítás egyesíti a biztosítás és a megtakarítás előnyeit. Jogilag és adózási szempontból életbiztosításnak tekintjük, valójában azonban megtakarítási formaként tartjuk számon. Befektetéses biztosítás nem csak lakás célra köthető, de a lakással kapcsolatos kiadásainak fedezésére kiválóan alkalmas.
A befektetéses biztosítás minimális időtáva 10 év, így hosszútávra tervezőknek tudjuk jószívvel ajánlani. Díjfizetése kötelező, ráadásul a díjfizetés gyakorisága történhet havi, negyedéves, vagy éves részletekben is. A havidíjának mértéke nincsen maximálizálva, így az inflációval szemben is bármikor növelhető.
A befektetési egységekhez kötött biztosítás hozamát a portfólió összetétele határozza meg, így érdemes kockázatvállalási képességünk alapján, körültekintően eldönteni, hogy pénzünket mely pénzügyi alapba fektetjük. A biztosítások állami kontrolltól mentesek, így hozamukat a jegybanki alapkamat változása sem befolyásolja.

Ha, szeretne bővebben megismerkedni a lakás előtakarékossági lehetőségeivel, forduljon bizalommal tanácsadóinkhoz, akik az ország egész területén rendelkezésére állnak.
Kalkulátorunkkal Ön is kiszámolhatja, hogy adott időtartam alatt milyen mértékben képes lakás célra előtakarékoskodni.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Mi az a lakás előtakarékosság?
 • Lakáskassza vagy bankszámla?
 • Lakás előtakarékosság 2012
 • Legjobb lakástakarék
 • Lakás célú előtakarékosság


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu