Lakáskassza összegek:

havi 20.000 Ft - 45 hó - 3.220.000 Ft
havi 20.000 Ft - 57 hó - 3.600.000 Ft
havi 20.000 Ft - 72 hó - 5.000.000 Ft
havi 20.000 Ft - 96 hó - 6.400.000Ft
havi 20.000 Ft - 120 hó - 8.000.000 Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Fundamenta előtakarékosság

Utolsó módosítás: 2012.08.09.

A Fundamenta Lakáskassza 1997 óta kínál a hazai piacon lakás előtakarékossági lehetőséget. Kiemelkedő szerepét azóta is tartja, és munkatársai, valamint ügyfelei száma folyamatosan növekszik. Részvényesei stabil hátteret nyújtanak a lakástakarék működéséhez, közéjük tartozik a Generali, Unicredit, valamint a Volksbank is.

A lakáskasszák működését törvény szabályozza, így lényegi eltérés a piacon résztvevő többi lakáskasszához képest nem mutatkozik.

Mi az a lakáskassza?

Lakáskassza szerződéssel vállaljuk, hogy a kiválasztott futamidő -4,6,8 vagy 10 év- alatt, a szerződésben meghatározott havidíjat -maximum 20 ezer forint- folyamatosan fizetjük, valamint el kell, hogy döntsük azt is, hogy élünk-e a futamidő lejártával a kedvezményes forint hitel felvételi lehetőségünnkel is.

A lakáskassza szerződéses összegének részei:

havi megtakarítások + állami támogatás + betéti kamat + lakás célú kölcsön.

Állami támogatás, a befizetések 30%-a után, legfeljebb évi 72 ezer forint jár, mely számlánkon minden év végén jóváírásra kerül.

Mire használható a lakáskassza megtakarítás?

A lakáskasszában összegyűlt pénzünk kizárólag lakás célra használható fel, és a lakás célt igazolni kell. Néhány példa a Fundamenta oldaláról:

Új, vagy használt lakás vásárlása, házépítés, telekvásárlás, felújítás, átépítés, energiatakarékos korszerűsítés, nyílászárók cseréje, kertépítés, terasz, kútfúrás, öntözőrendszer, kandalló, cserépkályha, házzal egybeépített garázs, beépített konyhabútor és konyhai berendezések, stb.

Lakásfelújítás előtt tehát mindenképpen érdeklődjön arról, hogy a megtakarított összeg az adott cél finanszírozására alkalmas-e.

Megtakarítási lehetőségek

 • 3,9-es számla: kisebb megtakarítási önrész mellett, a megtakarítási időszak lejártával, alacsony, 3,9%-os fix kamatozású forinthitel felvételt tesz lehetővé

 • Hozamleső számla: mely az állami támogatással együtt, magas, 13,07%-os betéti kamatot biztosít

 • Bővítő számla: a 2006.május 1. és 2011.január 1. között szerződést kötött ügyfelek, hitel felvétel céljából szerződésük összegét megemelhetik.

Hitel termékek

A 3,9-es és a Hozamleső számla a megtakarítási időszak elteltével kedvezményes kamatozású lakás célú hitel felvételét biztosítja.

 • megelőlegező hitel: a 2. megtakarítási év után, amennyiben a szerződéses összeg 10%-a már beérkezett, fix kamatozású forint alapú áthidaló hitel igényünket is benyújthatjuk.

 • azonnali hitel: már a lakáskassza szerződés megkötése után, azonnal pénzhez juthatunk. A hitel kamatának mértéke azonban magasabb, és több, mint 10% is lehet.

 • lojális hitel: Lejáró lakáskassza szerződéssel rendelkező ügyfelek, akik új szerződés megkötése mellett döntenek, a teljes szerződési összeg mértékében azonnal kedvező kamatozású forint alapú lakáshitelhez juthatnak.

Amennyiben szeretne Ön is többet megtudni a lakáskasszák működéséről, forduljon munkatársainkhoz, akik az ország egész területén állnak rendelkezésére.

Kalkulátorunkkal kiszámolhatja, hogy a befektetéses biztosítás keretein belül milyen időtávon, mekkora vagyont gyűjthet új lakása megvásárlásához.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Lakás előtakarékosság összehasonlítás
 • Lakás előtakarékosság
 • Lakás előtakarékosság havi 20000 forint befizetésével
 • Lakás előtakarékosság kalkulátor
 • Lakás célú előtakarékosság


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu